image image
left line

Сервиз и резервни части

СИГУРНОСТ ЗА ВАС И МАШИНАТА ВИ С ИНТЕРАГРИ - ЕДИНСТВЕНИЯ ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА NEW HOLLAND ЗА БЪЛГАРИЯ

line
В ИНТЕРАГРИ вярваме, че партньорските ни взаимоотношения не приключват, а едва започват с покупката на нова машина. Затова основна цел в нашата политика е гарантирането на бързо и висококачествено следпродажбено обслужване. Затова не спираме да инвестираме в разширяване на нашата търговско-сервизна мрежа, сертифицираната от NEW HOLLAND подготовката на нашия екип, всички нужни специализирани инструменти и софтуер, и нови по-добри гаранционни условия.


В ИНТЕРАГРИ знаем, че само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на вашите машините. Затова не правим компромиси с качеството, а благодарение на директната ни работа с NEW HOLLAND, ви осигуряваме най-добрите цени за предсезонна подготовка с оригинални резервни части и консумативи в оторизиран сервиз.

ИЗГОДНА ПРЕДСЕЗОННА ПОДГОТОВКА

Основна грижа за ИНТЕРАГРИ България е клиентите да могат да използват своите машини на 100% винаги, когато са им необходими. Затова в началото на годината, когато всеки добър стопанин планува, ние обявяваме своите предсезонни активности. Така спестявате пари, докато се грижите за своите машини по възможно най-добрия начин. Попитайте за нашите кампании на тел. О700 46 666 или постете официалния ни уебсайт www.interagri.bg


ГАРАНЦИЯ НА СЕРВИЗНАТА РАБОТА И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на важните кампании.
Това е голямата разлика с посещение в официален сервиз на ИНТЕРАГРИ България. Там може да разчитате на високо ниво обслужване от специално обучени ни сервизни техници и оригинални резервни части с гарантиран произход. Всичко това е сертифицирано с 6-месечна гаранция на ремонта и вложените части, която осигурява вашето пълно спокойствие.

ЕКСПРЕСНА 24-ЧАСОВА ДОСТАВКА БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ

Бързата доставка на резервни части е ключова, особено в случаите, в които е възникнал проблем, докато машината е на полето. Спирането на работата, дори за няколко часа може да струва скъпо. Затова ИНТЕРАГРИ съвместно с NEW HOLLAND използват система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която да пести време, а от там и средства.

Получаването, организирането и изпращането на резервни части е оптимизирано така, че в рамките на работния ден след подаване на заявката, поръчката да е на разположение на клиента. Освен това, той не заплаща допълнително разходи за експресен транспорт.

ЕДНА ОТ НАЙ-ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ СЕРВИЗНИ МРЕЖИ В СТРАНАТА

ИНТЕРАГРИ България е една от най-бързо развиващите се в сектора. В момента ИНТЕРАГРИ разполага с  впечатляваща търговско-сервизна мрежа и мобилни сервизни екипи, покриващи територията на цялата страна. За да сме сигурни, че вашите машини са в най-добрите ръце, всички сервизни специалисти и експерти резервни части в компанията са преминали обучение съобразно изискванията и програмите на NEW  HOLLAND. Това ни гарантира професионализъм, гъвкавост и внимание към всеки клиент.


Контактите на нашите 12 търговско-сервизни комплекси в страната можете да видите ТУК 

 

ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->