new holland logo
image image
left line

Сервиз и резервни части

Спокойствие и сигурност за вашата земеделска машина с оторизиран сервиз и оригинални резервни части от ИНТЕРАГРИ България - единствен официален вносител на New Holland за страната.

line

 


 
В ИНТЕРАГРИ България вярваме, че партньорските ни взаимоотношения не приключват, а едва започват с покупката на нова машина. Основна цел в нашата политика е гарантирането на бързо и висококачествено следпродажбено обслужване. Ето защо не спираме да инвестираме в разширяване на нашата търговско-сервизна мрежа, сертифицирана от NEW HOLLAND, в  подготовката на нашия екип, в оборудване с всички нужни специализирани инструменти и софтуер, в създаването на нови по-добри гаранционни условия.
 

В ИНТЕРАГРИ знаем, че само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на вашите машини. Затова не правим компромиси с качеството, а се стремим да осигуряваме най-добрите цени за предсезонна подготовка с оригинални резервни части и консумативи в оторизиран сервиз.
 

Да чуем какво споделя Бойко Георгиев, СТУДИО С, гр. Стара Загора за предимствата от работата му със сервиза на ИНТЕАГРИ БЪЛГАРИЯ.

 

ПРЕДИМСТВАТА ЗА ВАС, НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 
 
ИЗГОДНА ПРЕДСЕЗОННА ПОДГОТОВКА
Основна грижа за ИНТЕРАГРИ България е клиентите да могат да използват своите машини на 100% винаги, когато са им необходими. Затова в началото на годината, когато всеки добър стопанин планира и се подготвя, ние сме насреща да предложим най-добрите условия за предсезонни активности.
 
 
ГАРАНЦИЯ НА РАБОТАТА И ВЛОЖЕНИТЕ ЧАСТИ
Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на важните кампании. В сервиза на ИНТЕРАГРИ България вие гарантирано получавате обслужване от най-високо качество, сертифицирано по програмата Top Partner на NEW HOLLAND.
 

ЕКСПРЕСНА 24-ЧАСОВА ДОСТАВКА БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ
Бързата доставка на резервни части е ключова, особено в случаите, в които е възникнал проблем, докато машината е на полето. Спирането на работата, дори за няколко часа може да струва скъпо. Затова ИНТЕРАГРИ, съвместно с NEW HOLLAND използват система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която да пести време и средства.
 
 
ПОКРИТИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА
ИНТЕРАГРИ България развива интензивно своята търговско-сервизна мрежа в страната, покриваща цялата територия на България. За да сме сигурни, че вашите машини са в най-добрите ръце, всички сервизни специалисти и екс­перти резервни части в компанията непрекъснато се обучават и повишават квалификацията си, обучени и сертифицирани от производителите на техниката, която представляваме.  

 

КОНТАКТИ "СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ":

 

РАДОСЛАВ СТОЕВ 

Мениджър Следпродажбено обслужване

0876 64 64 85

radoslav.stoev@interagribg.com

 

ДОБРОМИР МИЛЕВ 

Ръководител Сервиз - Южна България

0876 64 64 19

dobromir.milev@interagribg.com

 

ВАЛЕРИ САВОВ

Мениджър Резервни части

0877 26 46 42

valeri.savov@interagribg.com

 

Запазете своя час за технически преглед на 0700 46 666

 

Нашите локации в страната можете да видите ТУК  

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->