InterAgri AD image image

Предсезонна кампания за зърнокомбайни New Holland


 


Само до 10 декември 2020 г. всеки клиент на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ има възможност да закупи или авансира зърнокомбайн NEW HOLLAND, като се възползва от условията на предсезоннната кампания - специални предсезонни цени, с включено пълно техническо обслужване за 5 години или 2400 мото часа, което настъпи първо. В допълнение, всеки закупил или авансирал комбайн NEW HOLLAND на склад до 10 декември 2020 г., получава 5-годишна удължена гаранция от NEW HOLLAND (без самоучастие и без допълнително оскъпяване за клиента).

ПРЕДИМСТВА ЗА КЛИЕНТА

  • Специални отстъпки, валидни само за периода на предсезонната кампания

New Holland предлага специални отстъпки за клиентите, които заявят своите машини в периода на предсезонни поръчки, който е до 10.12.2020 г. По този начин производителят, чрез официалния си партньор за страната  ИНТЕРАГРИ България, предоставя възможност не само за значително спестяване, а също така и опция за индивидуална поръчка, според изискванията и спецификациите на клиента. По този начин, клиентите конфигурират машината, която им е нужна на 100% според техните необходимости.

  • Удължена гаранция Service Plus за срок от 5 години или 2400 моточаса

Удължената гаранция  Service Plus е разработена съвместно с NEW HOLLAND, за да предостави добавена стойност на клиента, като му осигури спокойствие и дългосрочна сигурност на инвестицията и планиране на разходите за поддръжка. В резултат на дългосрочните партньорски отношения на ИНТЕРАГРИ България и NEW HOLLAND, услугата е безплатна за клиента до края на 2020 г. и с това гарантира на собственика, че машината е обслужена по предписанието на производителя, прегледана е и се поддържа в добро състояние, което гарантира безпроблемната й работа, като същевременно спестява на клиента средства за непредвидени ремонти в целия период на гаранцията. Удължената гаранция важи за всички комбайни на склад, закупени или авансирани до 10 декември 2020 г. 

  • Включени технически обслужвания за 5 години или 2400 моточаса

За да гарантираме спокойствието на нашите клиенти, за всички предсезонни поръчки на зърнокомбйани, предлагаме безплатно за клиента всички технически обслужвания за период от 5 години или 2400 моточаса, което настъпи първо, като това спестява на клиентите ни разходите за техническо обслужване за този период. Не на последно място, машините обслужвани от оторизиран сервиз с оригинални резервни части запазват по-висока остатъчна стойност при продажба.

Условията на предсезонната кампания важат за всички машини на склад, закупени или авансирани до 10.12.2020 г.

Свържете се с най-близкия търговец на Интерагри България, вашата специална оферта ви очаква!

Тел. 0700 46 666

Изпрати запитване
`
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->