InterAgri AD image image

AdBlue ® от ИНТЕРАГРИ България


ИНТЕРАГРИ България е партньор на единствения, сертифициран производител на AdBlue в България ТСАКИ ООД. Високото качество на продукта e гарантирано от стандартите DIN 70070 и ISO 22241, като продуктът напълно отговаря на тях. ТСАКИ ООД е единственият лизцензиран от VDA производител на територията на България.

Използването на висококачествено AdBlue води до намаляване на емисиите на отработени газове и оптимизиране на двигателя, по отношение на неговата работа и консумация на гориво. С AdBlue машините консумират по-малко гориво, отделят по-малко вредни емисии и по-малко замърсяват околната среда. В сравнение с EURO 3 двигателите, отделянето на фини прахови частици се намалява до 40% и нивото на отделяне на азотен диоксид е намалено до 90%.

Можете да намерите AdBlue с изключително високо качество във всички наши търговски обекти. 

AdBlue 1000 литра

ПРОМО цена до края на септември: 600 лв.

  • Стандартната цена извън промоция за 1000 литра AdBlue е 650 лв.
  • Доставката на AdBlue се извършва със специализирани цистерни на производителя на място при клиента и е безплатна.
  • Посочената цена не включва контейнер. Контейнерът се заплаща отделно, ако клиентът не разполага с такъв. Цената на контейнера е 200 лв.
  • Доставката на празен контейнер се заплаща отделно. Доставката на пълен контейнер е безплатна. 

AdBlue в 10-литрова разфасовка

Цена: 10 лв.

*Всички цени са без ДДС

AdBlue® е запазена марка на VDA. Продуктът отговаря на физическите и химическите спецификации на AUS 32 gem. ISO 22241/DIN 70070. Продуктът се препоръчва от New Holland.

 

За повече информация: 0700 46 666

 

Изпрати запитване
`
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->