new holland logo
image image
facebook_slideshow_pokana_BATA_2018-SABITIE_509x339_pad_478b24840a

Заповядайте на щанда на Интерагри на БАТА Агро 2018, Сектор 8

Заповядайте на щанда на Интерагри България, сектор 8 на БАТА Агро 2018, който ще се проведе традиционно на летището в гр. Стара Загора от 15 до 18 май.

Назад

Интерагри България ще участва и на тазгодишното издание на изложението БАТА Агро 2018, което ще се проведе от 15 до 18 май 2018 г., на летището в гр. Стара Загора. 

Заповяайте на щанда на Интерагри България на сектор 8, където ви очакваме с най-големите новости от пазара на земеделска и строителна техника, като наживо ще можете да видите трактори и комбайни от марката New Holland, прикачен инвентар от Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis, както и строителна техника New Holland. Ще има и специално обособено демо поле, където ще можете да тествате как работят новият трактор на New Holland от серията T6, с прикачен плуг Gregoire Besson.

Очакват ви и специално подготвени за изложението презентации на предлаганите от Интерагри продукти и услуги, които ще акцентират върху най-важното за всеки от изложените модели на щанда. Очаквайте и програма за презентациите с точно разписание, за да можете да планирате времето си по време на вашето посещение, без да пропуснете новостите, които ви вълнуват. 

Премиерно ще бъде представен най-новият модел комбайн CR 10.90 Revelation, който е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни New Holland, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция. Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на New Holland, Self-Leveling, Opti-Fan™ и Opti-Clean™.

Посетителите на щанда ще могат да видят и новия трактор T6 с иновативната 24х24 Dynamic Command трансмисия, която увеличава многократно ефективността и води до по-ниско потребление на гориво. 

Собствениците на New Holland ги очаква изненада на щанда на Интерагри, където ще получат своя ваучер за 30% отстъпка от цената на всички оригинални части, валидна до 30 юни 2018 г.

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни с марката NEW HOLLAND. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента. 

В допълнение на 5-годишната удължена гаранция от производителя, само до 30 юни 2018 г., ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага уникално финансиране до 5 години, с преференциални лихви, стартиращи от 0,45%.

Очакваме ви на СЕКТОР 8! 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->