new holland logo
image image
10608644_294708064049474_6941540333071622928_o[1]_509x339_pad_478b24840a

ЗАПОМНЯЩО СЕ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ НА БАТА 2014

За пореден път официалният вносител на NEW HOLLAND показва силно присъствие и стил. След авангардното представяне на АГРА 2014 в Пловдив, където ИНТЕРАГРИ постави нови измерения в агро-изложенията и мащабното участие на Добричкия панаир през август, сега ИНТЕРАГРИ България показа нещо ново: творчески подход. Участието на панаир вече не е нужно да изглежда еднотипно и стандартно.

Назад

 

 

   

В края на Август за пореден път Стара Загора бе домакин на най-голямото земеделско изложение – БАТА. От 26.08 до 29.08 тук си дадоха среща всички, които са свързани със земеделието – фермери, вносители на земеделска техника, доставчици на семена и препарати за земеделието и др. Изложението бе по-голямо от всеки път досега, като участие взеха над 200 фирми.

Това определено се очертава като една добра традиция за отрасъла, която има амбицията да стимулира всички участници в земеделския сектор, да ги запознае с новостите, да организира срещи между доставчици на земеделска техника и фермерите. Изложението бе посетено от огромен брой посетители. Самото откриване бе на крачка да бъде отложено с ден или два, след като 2 дни пред това силна буря рано сутринта причини сериозни повреди на редица щандове на изложители. За щастие всичко приключи добре и БАТА 2014 бе открита по график. Заетата от участниците площ бе 32 000 м² и от организаторите се бяха погрижили да осигурят атракционно влакче за транспорт на посетителите.

Друга атракция на изложението безспорно бе щандът на ИНТЕРАГРИ България – официалният представител на NEW HOLLAND за България. На площ от 1000 м² бе представена пълната гама продукти на марката. Не по-малко интересен бе самият щанд на фирмата. Изграден изцяло от дърво и покрит с изсъхнала тръстика, той представляваше свеж полъх между повечето щандове от пластмаса, винил и метал. Самата конструкция бе нещо повече от типичен плажен бар, изграден от дъски и палети, изпълнен в бяло и синьо и притежаващ ненатрапчивата семпла красота на самотен морски бряг, скрит в уюта на борова гора, в горещ летен ден. След дълъг преход по нагорещения асфалт посетителите буквално попадаха в един оазис, който сполучливо имитираше плажната атмосфера и отпускарско настроение. Разпръснат пясък, раковини и миди, боядисани в бяло семпли мебели и маси умело пресъздаваха лежерната атмосфера на плажа, а боядисания в светло синьо бар и белите завесите добавяха лека щипка средиземноморски вкус към усещането за море и почивка. От ИНТЕРАГРИ с гордост споделиха виждането за тази нова концепция в земеделските изложения:

„Всеки от нас е свикнал да мисли за работата като нещо неприятно, а Земеделската работа обикновено се свързва с тежък труд и усилия. Прибирането на реколтата, особенно в последните години често се превръща в надпревара с времето. Докато тя не бъде прибрана, всяка мисъл за отдих и почивка е недопустима. Ние предлагаме ефективно решение на тази задача – машините с марка NEW HOLLAND са се доказали като здрави и надеждни от една страна и икономически изгодни – от друга. Всяка земеделска операция с тях отнема малко време, постига желания резултат и разходите за това са изключително ниски. Прибирането на реколтата, дори и в години като тази, когато имаше повече дъжд отколкото слънце не е проблем за комбайните с марка NEW HOLLAND. Искаме да покажем, че ако в крайна сметка заложите на трактор или комбайн NEW HOLLAND, Вие може да бъдете спокойни, че ще свършите своята работа, при това много добре, в срок, при ниски експлоатационни разходи, и независимо от времето. Така ще имате и повече време за Вас и вашето семейство“.

Звучи логично и много правилно: в началото на 21 век човек трябва да ръководи своята работа и фермата си, а не да се превръща в придатък – или по-лошо, в заложник на своята работа. А защо не и да я вършиш с удоволствие? От ИНТЕРАГРИ България показаха този нов стил, при това на висота: над покрива на плажния бар гордо стоеше името му: INTERAGRI PARADISE (Раят на ИНТЕРАГРИ). Не всеки свързва рая с почивка на море, но в конкретния случай това не бе никак далеч от истината. Няколко вентилатора с водна мъгла разпръскваха фини капчици влага наоколо и правеха обичайните августовски температури за региона по-приемливи. Наоколо обикаляха облечени в атрактивни жълти рокли чаровни момичета, които предлагаха на посетителите разхладителни напитки, кафе и вода, а визията на няколко палми на щанда на ИНТЕРАГРИ съвсем на бяха летен мираж. С височина до 4 метра, тези дървета често бяха първото нещо, което посетителите виждаха отдалеч. По пътека от малки дървени скари, поставени върху натрупания пясък посетителите достигаха до летния бар, за да получат безплатно напитка или специален коктейл, с името на трактор или комбайн. Тук, под сянката на елегантни дървени чадъри, посетителите можеха да се запознаят с най-новото от света на NEW HOLLAND и GREGOIRE BESSON, да получат информация за конкретен модел или просто да отдъхнат. И ако до този момент някой от посетителите не е разбрал напълно къде се намира, гледката на бяла дървена лодка върху пясъчна дюна и разпръснати миди би трябвало да разсеят и последните съмнения: това наистина е раят. Или може би така би трябвало да изглежда. А ние ще се надяваме занапред по-често да виждаме такива свежи идеи, които ни карат да се замислим: дали не прекарваме повече време в работа и трябва ли това да се промени. Ако отговорът ви е „да“, обърнете се към ИНТЕРАГРИ България и NEW HOLLAND – те знаят как. И ще ви го поднесат със стил и вкус на летен коктейл на плажа.

От началото на 2013 фирмата е официален представител на марката NEW HOLLAND у нас. Освен нея, тя притежава и правата за друга марка на територията на България: GREGOIRE BESSON. На изложението БАТА АГРО бе направена премиерата на още една марка, която ИНТЕРАГРИ ще представлява официално. Това са италианските пръскачки AGROJET.

Това бе 5-то поредно участие на фирмата на земеделски изложения, като само през тази година е спечелила 2 награди: Златен медал на АГРА 2014 и Златен медал от изложението „Селското стопанство и всичко за него“ в Добрич.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->