new holland logo
image image
viber_изображение_2022-05-13_08-41-59-364_509x339_pad_478b24840a

ВЛЕЗТЕ В КЛУБА НА NEW HOLLAND HARVEST MASTER!

Интерагри България организира майсторски курс за оператори на комбайн New Holland със сертификат Harvest Master

Назад

Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ България организира курс за оператори на комбайни, като успешно завършилите получават сертификат Harvest Master, придобивайки най-висока квалификация и практически умения, преподадени от най-добрите инженери и практици, обучени от New Holland.

 

Курсът на обучение включва основни положения в ежедневната работа с комбайна, калибровки, поддръжка и настройки; Сервизиране на машината; Настройки за най-висока производителност, чисто прибиране, минимални загуби; Настройки на хедер; Наклонена камера; Овършаване и сепариране; Почистваща система; Сечка; Кабина и управление; IntelliView; SmartSteer; IntelliSteer; ACS; IntelliCruise; Cruise Control; Intellisensе; Как и защо се ползва kill stall. В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland, т.че да постигне максимална ефективност и висока производителност. Програмата на всяко от обученията е изцяло съобразена с нивото и интересите на участниците, т. че да донесе максимална практическа полза за операторите и да повиши добавената стойност за бизнеса на нашите клиенти.

 

Майсторските класове за усъвършенстване уменията на оператори на комбайни New Holland CX бяха проведени през м.май в тренинг центъра на Интерагри в гр. Русе. 

 

За повече информация и записвания, моля обадете се на 0700 46 666 или посетете interagri.bg

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->