new holland logo
image image
viber_изображение_2022-09-09_09-32-04-698_509x339_pad_478b24840a

Сервизно обучение на ИНТЕРАГРИ и BEDNAR FMT

По-високо качество на сервизно обслужане, повече добавена стойност за клиента - от ИНТЕРАГРИ и BEDNAR.

Назад

С цел повишаване добавената стойност за своите клиенти, тази седмица ИНТЕРАГРИ България, съвместно с един от ключовите си партньори - чешкият производител на прикачна техника BEDNAR FMT, проведе специализирано обучение за сервизни специалисти в компанията. Тренингът беше воден от г-н Томаш Телух, Продуктов специалист – Сеялки, Системи за сеитба и торовнасяне в BEDNAR FMT, Чехия. Eкипът беше гост на полето на един от ключовите клиенти на ИНТЕРАГРИ България - Величко Кирилов, с. Неговановци. Програмата на обучението имаше теоретична и практична част, с цел да подобри уменията на сервизния екип на ИНТЕРАГРИ за калибриране, инсталиране и настройване на сеялки OMEGA при пускане в експлоатация, т.че да бъде извлечен техния максимален потенциал на полето. Сеялка Omega OO6000L с най-високото ниво на оборудване беше тествана в поле след жътва на слънчоглед при сравнително лека почва. Основни теми на обучението бяха: калибриране, подготовка и проверка на машината, настройка на обработващата част на машината, сеитба на рапица 300 гр/дка сеитбена норма, настройка на сеитбена норма.

 

Пневматичната сеялка OMEGA OO_L е универсална машина, подходяща за сеитба на култури както чрез конвенционални, така и чрез минимизиращи технологии, но може да бъде полезна и при директно засяване в мулч или за сеитба в трева. Сеялката OMEGA OO_L има изключителен лек дизайн, работна секция с диск и широка гама от допълнително оборудване, включително две опции за междуредово разстояние 12,5 или 16,7 см. Разположението на отделните работни части осигурява несравнима подготовка на почвата преди засяване в комбинация с прецизно полагане на семена.

 

Сред уникалните предимства на сеялките на BEDNAR е, това че са оборудвани с бункери под налягане, а това решение увеличава точността на дозиране. Идкяващите секции са монтирани на паралелограм, което осигурява перфектно проследяване на повърхността и равномерно поставяне на семена на еднаква дълбочина. Х-образната падредба на дисковете в обработващата секция спомага за идеалното следване на следата на трактора и предотвратява страничното поднасяне на машината.

 

За повече информация, можете да се обърнете към търговските представители на ИНТЕРАГРИ на територията на цялата страна и на тел. 0700 46 666.

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->