new holland logo
image image
big-5_509x339_pad_478b24840a

Представяне на модела TETRA – култиватор със самостоятелно окачване на секциите

Интервю с г-н Чаба Урбан, регионален мениджър продажби Grégoire-Besson

Назад

Култиваторът TETRA на френската компания Grégoire-Besson е сред най-актуалните и атрактивни предложения на българския пазар. Доказа го големият интерес на фермерите, който реализира продажби още в първите дни на БАТА Агро. За премиерата му на щанда на ИНТЕРАГРИ, у нас пристигна и г-н Чаба Урбан – регионален мениджър продажби във френската компания производител. Ето какво разказа той в специално интервю за нашия вестник:

 

Grégoire-Besson е сред най-големите имена в почвообработващата техника. Историята на марката започва още през далечната 1802. Бихте ли ни разказали малко повече?

Разбира се, благодаря ви за въпроса. Преди всичко обаче, бих искал да кажа, че ние като компания и аз в частност, сме много щастливи и горди да бъдем тук, на изложението в Стара Загора. За нас е удоволствие да представим машините си пред българските фермери, съвместно с нашия доверен партньор, официалния ни вносител, фирма Интерагри. Те са наши представители относително от скоро. Това е трета година на съвместната ни работа, но ние сме изключително доволни от сътрудничеството си с г-н Даниел Минев, изпълният директор на ИНТЕРАГРИ, и неговия страхотен екип, отличаващ се с философия и професионализъм. Що се отнася до нашата компания. Да, точно така, Grégoire-Besson може да се похвали с повече от 200 годишна история. Това означава двеста години опит и знания, които чрез продуктите ни намират място вече в повече от 70 страни по света. Основният ни фокус като производител пада върху машините – тяхната уникалност, качество и сила. Нашите машини са проектирани и произведени така, че да са в употреба изключително дългосрочно и да служат безотказно на своите ползватели.

 

Вярно ли е, че моделът ви на работа повтаря този на ковачите и всичко възможно се произвежда на ръка и контролира лично?

Да, въпросът е много точен. Grégoire-Besson започва своята история като ковашка работилница през 1802 и до сега ние се стараем да поддържаме традицията жива. В производството на нашите машини за всеки детайл, за който това е възможно се използва ръчен труд, а господин Патрик Бесон все още лично следи за изработката и качеството. Както вече съм казвал ние произвеждаме 3000 обръщателни плугове с разновидности от 2 до 16 тела. Паралелно с това произвеждаме и друга висококачествена почвообработваща техника – продълбочители, дискови брани и всичко друго необходимо за отлична подготовка на почвата.

 

Благодарим ви за подробното представяне. Каква е последната иновация, която представяте тук, на БАТА Агро, съвместно с ИНТЕРАГРИ?

По време на това изложение и като цяло, по време на изложенията в България винаги сме се стремили да следваме развитието на Grégoire-Besson и да представяме своите последни иновации. Зад мен може да видите модела TETRA, най-новата машина, която представяме тук. Това е специален култиватор. Решихме точно той да е акцента, защото машината е изключително важна и подходяща за предстоящия сезон. TETRA се предлага в различни разновидности от 3 до 9 метра. В България може да се закупи от официалния ни вносител Интерагри.

 

Кога може да се използва моделът TETRA?

Той е специално разработен за пролетната обработка и подготовка на почвата преди сеитбата. Това, което го прави различен от конкурентните модели на пазара са самостоятелните секции, всяка от които има и самостоятелно окачване. Това прави възможно пълното и съвсем точно копиране на терена. Освен това се постига и еднаква дълбочина на обработката в различните части на парцела.

 

Кои са трите неща, които правят продуктите на Grégoire-Besson най-добрите в света?

Както вече ви казах, нашият бранд е представен по целия свят. Фермерите добре познават продуктите ни и силните им страни. В своята работа ние винаги търсим удовлетворението на фермерите. Например при модела TETRA – целта ни беше да създадем една наистина здрава машина с много висок потенциал, която да предостави следващото ниво в качеството на почвообработката, от което фермерите да се възползват дългосрочно. И изглежда успяваме. Затова и опитът ни показва, че фермерите, които вече имат машина наше производство, в бъдеще изобщо не се замислят, а при покупка отново се доверяват на качеството на Grégoire-Besson. Основната ни цел е не само продажбата, но и грижата и отношението към клиента след това. Затова избрахме коректен вносител, като Интерагри. С тях имаме възможността да предложим точно тази ценност на нашите клиенти и да продължим връзката си с тях. Много е важна бързата реакция, ако земеделският производител има нужда от резервни части и качествен сервиз. В нашия случай това е обезпечено от сервизната база на Интерагри и улеснената им директна връзка с нашия отдел за след продажбено обслужване към централната ни фабрика във Франция. Така реакцията по отношение на резервните части става бързо и лесно. При работата си с Интерагри можем напълно да разчитаме на това.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->