new holland logo
image image
fb predseezonna combine banner dec_509x339_pad_478b24840a

Предсезонна кампания за комбайни New Holland се удължава до 15 декември

Назад

От  години официалният вносител на New Holland за страната ИНТЕРАГРИ България следва своята стратегия в предлагането на интегрирани предложения за земеделието, като залага изключително на технологичното превъзходство на марката New Holland, доказано през годините още от времето, когато през 1952 г. Леон Клейс създава първия самоходен комбайн в Европа. Притежател на най-много патенти, заводът на New Holland за комбайни в гр. Зеделгем, Белгия притежава уникален по рода си Център за усъвършенстване, където всяка инженерна разработка възниква, за да отговори на реални клиентски потребности. Ето защо зърнокомбайните на New Holland са най-високопроизводителните и най-икономични машини на пазара. И до ден днешен комбайните CR на New Holland държат Guinness World Records по най-висока производителност в света с 800 т. пшеница за 8 ч., както и са лидери по чистота и качество на продукцията според DLG, Германия.

 

С търговската си политика Интерагри България се стреми да отговори на всяка индивидуална нужда на пазара, като непрекъснато обогатява своето портфолио от услуги, които правят покупката на комбайн една наистина добра инвестиция. Само до 15 декември 2022 г. клиентите на ИНТЕРАГРИ могат да инвестират предсезонно, като закупят от наличните на склад или поръчат нови зърнокомбайни NEW HOLLAND от сериите CR и CX на специална предсезонна цена. Инвестицията е сигурна с БОНУС ПРЕМИУМ ПАКЕТ, включващ високо иновативни технологични решения, монтирани заводски в предлаганите комбайни. Конкретни предимства като: 100% автоматизирана жътва, нова и по-широка кабина, непрекъснато захранване на роторите, под 0,5% загуби, до 10% по-нисък разход на гориво, превъзходно качество на зърното, създават висока добавена стойност при работа със зърнокомбайните на New Holland, като помагат на земеделците да работят прецизно, по-комфортно и по-ефективно.

 

С предсезонна покупка на комбайн NEW HOLLAND CR и CX, клиентите на ИНТЕРАГРИ получават включен 1-годишен абонамент за MyPLM Connect Telematics и предимството на 100% автоматизирана жътва с Intellisense™, наличен само за някои от моделите CR Revelation.

 

С новата, по-широка HarvestSuitе™ Ultra кабина и мултифункционален джойстик CommandGrip™ работите в несравнимо комфортна среда, с нищо неразличаваща се от седенето в удобното кресло вкъщи.  Интелигентните и интуитивни системи за автоматизация пестят време и повишават производителността при жътвата, а оптималното решение е многофункционалният джойстик CommandGrip™. Благодарение на неговата ергономичност ръката не се натоварва, а всички важни функции на комбайна и хедера се управляват бързо и лесно.

 

Системата за отработени газове SCR, без EGR и DPF осигуряват до 10% по-нисък разход на гориво. Системите за почистване и обдухване на зърното Opti­Clean™ и Opti­Fan™ осигуряват превъзходно качество на реколтата. Непрекъснатото захранване на роторите с DynamicFlowControl™ гарантира висока ефективност на работата.

 

Предложението на Интерагри България важи за налични машини на склад и поръчки, направени до 15 октомври 2022 г. За повече информация 0700 46 666 Вижте в промоции

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->