new holland logo
image image
900x500_509x339_pad_478b24840a

ПОВЕЧЕ ПОЛЗИ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА ИНТЕРАГРИ С БОНУС 10

По случай първия си юбилей ИНТЕАРАГРИ предоставя повече ползи за своите клиенти.

Назад

През 2023 г. ИНТЕРАГРИ България чества своята първа 10-годишнина, като планира да въведе редица нови услуги и предложения с повече ползи за своите клиенти. В стремежа си да отговори на всяка индивидуална потребност на своите клиенти, компанията непрекъснато обогатява портфолиото си от самоходна и прикачна техника, услуги и консултации за земеделието. ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, както и на редица брандове качествена и високоефективна прикачна техника от KINZE, BEDNAR, BRANTNER и др., предлагайки интегрирани решения за всяка област в земеделието.

 

Всеки, закупил самоходна и прикачна техника от портфолиото на компанията през 2023 г., получава атрактивен пакет от отстъпки БОНУС 10, включващ: 10% отстъпка от стойността на допълнително оборудване за закупената машина, 10% отстъпка от сервиз за закупената машина, 10% отстъпка от резервни части за закупената машина. Единствено условие е, че отстъпката се прилага еднократно и не се комбнира с други отстъпки.  В случай, че клиентът направи пакетна покупка на самоходна и прикачна техника от ИНТЕРАГРИ, може да се възползва от преференциални цени по програмата ПАКЕТИРАЙ И СПЕСТИ

 

Едно от топ пакетните предложения, разработено с NEW HOLLAND, включва прецизно земеделие Precision Land Management (PLM) в пакет с трактор New Holland T5 Utility, New Holland TD5 или новия New Holland T5S с включен 1 г. RTX АБОНАМЕНТ.

 

 

 

 

При поръчка на резервни части и консумативи, клиентите на ИНТЕРАГРИ ще имат възможност да се възползват от редица отстъпки и специални предсезонни предложения, разработени съвместно с партньорите на компанията. В момента актуална е предсезонна кампания за поръчка на резервни части NEW HOLLAND, като само до 24 март, клиентите ще могат да заявят резервни части NEW HOLLAND за трактор или комбайн с 30% отстъпка, както и ще могат да се възползват от допълнителна отстъпка 10% за масла AMBRA. Както всяка година клиентите на ИНТЕРАГРИ могат да очакват и предсезонни кампании за поръчка на резервни части и за останалите марки от портфолиото – KINZE и BEDNAR.

 

 

Всички новости около специалните предложения на ИНТЕРАГРИ по случай 10-годишнината, можете да следите на www.interagri.bg и социалните мрежи на компанията. За повече информация 0700 46 666 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->