new holland logo
image image
 на бизнеса (4)_509x339_pad_478b24840a

Погрижете се за вашия трактор преди сезона, той ще ви се отплати на полето

Практически съвети от сервизните техници на ИНТЕРАГРИ България за предсезонната поддръжка на вашия трактор New Holland. 30% отстъпка от цената на резервни части New Holland до 12 февруари 2021 г.

Назад

 

С наближаване на пролетния сезон, предстоят дни на усилена работа на полето за вашия трактор. Увеличете шансовете си за перфектна сеитба с професионална предсезонна поддръжка на вашия трактор New Holland в сервизите на ИНТЕРАГРИ България – единственият официален вносител на марката за страната.  Запазете час за предсезонен преглед и се възползвайте от 30% отстъпка от цената на всички оригинални резервни части за трактори, валидна до 12 февруари 2021 г.

 

Предсезонният преглед е важна част от грижата за вашия трактор, така че той да бъде в пълна изправност и да даде най-доброто от себе си през следващия сезон. Някои основни проверки на машината често се подценяват или се извършват в последния момент, без да се отделя достатъчно внимание на рисковете и щетите, които могат да възникнат. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.Вашият трактор е изразходвал много сили в тежките задачи и натоварвания през сезона.

 

Проверете нивото на електролита в акумулатора и долейте, ако е необходимо. И при следващата си покупка помнете, че оригиналните акумулатори New Holland са проектирани за обслужване веднъж на пет години. Високата надеждност на акумулаторите се дължи на повишената устойчивост на вибрации и идеалното съответствие с вашата машина New Holland за намаляване на износването.

 

Праховите частици, отделяни във въздуха по време на работата през сезона, могат да бъдат опасни както за двигателя на трактора, така и за оператора в кабината. Проверете дали масления, горивния и въздушния филтър на двигателя и въздушния филтър на кабината са в добро състояние и при необходимост ги сменете. Цялата гама оригинални филтри New Holland гарантира максимална производителност и здравословни условия на работа за вас и за вашия трактор.

 

„Работата по мръкнало“ е романтична, но не е благоприятна за вашата производителност и безопасност. Проверете светлините и лампите и ги сменете, ако е необходимо. Оригиналните светлини и лампи New Holland осигуряват оптимална видимост във всякакви атмосферни и светлинни условия. Така производителността и безопасността ще бъдат подсигурени.

Добрата видимост е задължителна за производителността на вашата работа, както и за вашата лична безопасност. Проверете и сменете чистачките. Не разчитайте на счупено огледало. Оригиналните чистачки и огледала New Holland са изработени от висококачествени материали за идеална видимост във всякакви условия.

 

Проверка на изправността на прикачната система, както и на предния подемник (ВОМ) са важни за ефективността на бъдещата ви работа без неочаквани прекъсвания и излишни инциденти. Състоянието на спирачната система, състоянието на колелата и дисковете също допринасят за сигурността на оператора и за отличната работа на машината. Не забравяйте да проверите и за течове по хидравличната система, както и изправността на кормилната уредба, съществени за вашата безопасност и максимална ефективност на работа.

 

Не забравяйте, че общото състояние на вашия трактор е съществено за вашата безопасност. Изправността на алармата, наличието на предупредителни и задължителни стикери, както и добрият външен вид са от значение за вашата сигурност по време на експлоатация на машината. Дори най-дребната драскотина, ако не получи внимание, може да се превърне в голяма рана. В Интерагри България са налични всички видове оригинални бои и добавки с най-високо качество, с помощта на които да възстановите напълно карусерията на вашия трактор.

 

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор New Holland.  Повече информация на https://agriculture.interagri.bg/bg/promotions/view/30-otstypka-ot-vsichki-rezervni-chasti-za-traktori

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->