new holland logo
image image
02_BB_1290_Plus_LoopMaster_16_039_509x339_pad_478b24840a

Патентованата технология за балопреси на New Holland Loop Master™ спечели златен медал на наградите Edison 2021

Многократно награждаваната технология за балопреси е призната сред най-добрите устойчиви решения за земеделието, открояващи се със съществени ползи за околната среда и спестяващи разходи на клиентите.

Назад

New Holland Agriculture е отличена със златен медал на тазгодишното издание на наградите Edison за новаторската технология за връзване Loop Master ™, представена в продуктовите гами на BigBaler 1290 High Density и BigBaler PLUS. Edison е годишен междунароен конкурс за постижения в разработването на нови продукти и услуги, маркетинг, ориентиран към човека дизайн и иновация. Победителите се избират въз основа на четири критерия: концепция, стойност, доставка и въздействие.

 

Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, заяви: „За нас е чест да получим това признание за нашата патентована технология Loop Master, която води до спестяване на разходите на нашите клиенти и носи значителни ползи за околната среда. Качеството на балите е от ключово значение за постигане на максимална производителност и минимални отпадъци, през годините нашият екип фокусира ресурсите си върху подобрения именно в тези два аспекта, като същевременно прави балирането още по-устойчиво."

 

Феликс Рамуенке, Глобален продуктов мениджър за големи правоъгълни балопреси, добави: „Loop Master взима най-доброто от двете съществуващи технологии за връзване и ги комбинира в едно решение, уникално за бранша. То привлича голям интерес от страна на експерти от индустрията и фермери, и е много добре прието от клиентите. "

 

Технологията Loop Master е получила множество индустриални награди като признание за своята уникалност. Решението съчетава концепциите на двете съществуващи технологии за връзване, възел „loop“ и двойният възел. От една страна, Loop Master елиминира хлабавите краища на сезала, които се изхвърлят на полето, представлявайки излишни разходи за фермерите, опасност за добитъка, който консумира балиран фураж, както и замърсяването на околната среда. От друга страна, Loop Master предоставя с 26% по-висока здравина на възела. Това означава че може да се използва сезал от по-нисък клас, а същевременно балите да са с по-голяма здравина.

 

Предимствата на технологията Loop Master са ясни: чрез премахване на остатъците, около 50 кг или 6 километра сезал се спестява за 10 000 бали, което води до съкращаване на разходи и редица екологични ползи. По-голямата здравина на възела, заедно с високата система за компресия на новата балопреса, водят до по-плътни бали, оптимизиране на транспортирането с камиони с повече тонаж за една и съща площ, което води до допълнително намаляване на въздействието върху околната среда.

 

За повече информация относно пълната гама балопреси New Holland можете да се обърнете към официалния вносител на New Holland за страната ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->