new holland logo
image image
IMG_2128_509x339_pad_478b24840a

Отваряне на нов продажбено-сервизен комплекс в гр. Дулово

На 23 октомври 2018 г. беше отворен нов търговско-сервизен комплекс на Интерагри България в гр. Дулово. Събитието беше открито официално от Изпълнителния директор на компанията г-н Даниел Минев в присъствието на повече от 50 ключови клиенти от региона.

Назад

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване.

Като част от дългосрочната си стратегия за бизнес развитие, на 23 октомври компанията откри нов търговско-сервизен комплекс в гр. Дулово. Новата база на Интерагри България е 11-та поред и има централно разположена на ключова локация в града - ул. Розова долина №1. С тази поредна крачка, компанията прави стъпка напред в стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите киенти, като следва интензивния темп на развитие на бизнеса си. За да бъде близо до своите клиенти, към момента компанията разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 11 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив.

Събитието беше открито официално от Изпълнителния директор на компанията г-н Даниел Минев в присъствието на повече от 50 ключови клиенти от региона. От името на целия екип, бихме искали да благодарим за проявения интерес и внимание и да си пожелаем успех!

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->