new holland logo
image image
event_Blagoevgrad_509x339_pad_478b24840a

Отваряне на нов продажбено-сервизен комплекс в гр. Благоевград

Следвайки стратегията за развитие на търговската мрежа на Интерагри България, на 11 юни 2019 г. компанията открива нов, 12 поред продажбено-сервизен комплекс на територията на страната - в гр. Благоевград.

Назад

Като част от дългосрочната ни стратегия за бизнес развитие, на 11 юни Интерагри България ще открие нов търговско-сервизен комплекс в гр. Благоевград, на ул. "Зелендолско шосе" 15 (до МЕТРО-Благоевград). 

Новата база на Интерагри България е 12-та поред и има ключово разположение, като покрива изцяло нуждите на югозападния регион на страната. С тази поредна крачка, компанията прави стъпка напред в стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите киенти, като следва интензивния темп на развитие на бизнеса ни. За да бъде близо до своите клиенти, към момента компанията разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 11 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив.

Очакваме ви да споделите с нас това ново начало!

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->