new holland logo
image image
dqdo_vnuche_509x339_pad_478b24840a

Осем годишен спечели ИНТЕРАГРИ Предизвикателството

Атанас Димов направи най-запомнящия се подарък на малкия си внук – трактор NEW HOLLAND

Назад

Наддаването за малък, многофункционален трактор, от 1 евро, стана най-голямата атракция на провелото се миналата седмица изложение БАТА Агро. Уникалното събитие беше организирано от фирма ИНТЕРАГРИ България, официален вносител на една от най-предпочитаните марки трактори у нас и в Европа, NEW HOLLAND. Така фирмата за пореден път публично показа, че е изключително отворена към своите клиенти и е винаги готова да предложи най-добрите цени и условия за закупуването на висококачествена земеделска техника. 

 

 


Събитието бързо събуди масов интерес и още сутринта, на девети септември, започна да се събира тълпа пред сектора на фирма Интерагри. Наддаването започна в уречения час, а желаещи да се включат в уникалното предизвикателство трудно сдържаха ентусиазма и любопитството си.  Началната цена беше едно евро, а обект на разиграването стана красивият и трудолюбив модел NEW HOLLAND TD5.75.

След оспорваната надпревара, на преден план изскочи неочакван победител – малкият Наско, подкрепен от своя дядо, Атанас Димов, от Писанец, Русенско. Бъдещият малък земеделец с увереност и гордост извика финалното предложение от 19 000 евро и чу заветното – „Продадено“. Емоцията завладя публиката, а малкият победил не можеше да повярва на късмета си. Много от присъстващите с умиление разказаха, как Наско предложил на дядо си всички парички от касичката си, само и само да купят заедно синия красавец и да се приберат у дома с мечтаната машина.

Ето какво сподели с нас и самият Атанас Димов, от името на двамата победители:

 

Честито, вие сте големите победители в ИНТЕРАГРИ Предизвикателството. Как се чувствате? Обмисляхте ли покупка на нова машина? – Здравейте, много благодаря (Усмихва се). Развълнувани сме, разбира се. Нашето стопанство е малко, обработваме го семейно и честно казано не се надявахме много, че точно ние ще спечелим.

Кое ви накара да се включите в наддаването? – Имахме нужда от нов трактор и реших да опитаме най-малкото заради емоцията, за мен и Наско. Бях си определил предварително бюджет и смятах да наддавам разумно. Все пак е общоизвестно, че NEW HOLLAND са добри машини, защо да не си опитаме късмета.

Така е. Който рискува печели, а и Интерагри са познати с коректното си отношение. – Да, така е, но много от колеги са мнителни и чух да обсъждат, че търга е нагласен или дори фиктивен. Това обаче не е вярно. Ето ме – ние сме реални и всичко си беше съвсем истинско. Много съм щастлив, а Наско направо не може да се нарадва, че си имаме нов трактор.

Дай Боже напред все така да ви върви с новия TD5 и много да ви помага в стопанството. За какво смятате да го използвате? – Ами, ние отглеждаме основно зърнени култури, така че ще разчитаме на него за всички обработки. А и най-важната мисия вече я изпълни – да спечели завинаги внука ми на страната на земеделието. Да запали искрата и любовта към труда, която всички имаме.

 Голямото вълнение около наддаването провокира интереса на много земеделци към многофункционалната и практична серия на NEW HOLLAND TD5. Основните въпроси бяха насочени към четирите модела включени в промоционалната кампания на Интерагри „НОВИ машини на ДЕМО цени“ – TD5.85, TD5.95, TD5.105 и TD5.115.

 

Обновеният FTP комън рейл двигател, при серията TD5, е запазил максималната си мощност, но е с редуциран обем, който води и до намаляване на инерционните сили в него. Това заедно с подобреното впръскване дава впечатляващ резултат и 11% по-нисък разход на гориво. В допълнение изчисления показват, че използваната иновативна система за очистване, която не се нуждае от подменящ се филтър за твърди частици, може да ви спести допълнително до няколко стотин евро на година от консумативи.

Хидравличната система на NEW HOLLAND TD5 е създадена, за да ви предложи оперативна свобода и гъвкавост, без значение от операциите, които се налага да извършвате. Това е и едно от големите предимства на тракторите от тази серия. От една страна те разполагат с независима хидравлична помпа, която подсигурява единствено управлението на машината. Това дава лекота, комфорт и стабилност на управлението дори при тежки почвообработки и работа при големи натоварвания.

Големият дебит на основната хидравлична система дава възможност за бързо и прецизно изпълнение на всички работни операции изискващи хидравлична мощност.

Задният ВОМ е двускоростен и покрива всички изискуеми обороти за прикачни имплименти, което прави новата серия TD5 още по-многофункционална.

Настоящата промоция на официалния вносител на NEW HOLLAND у нас – фирма ИНТЕРАГРИ е валидна до изчерпване на количествата и дава възможност на всеки, да разшири своето стопанство с универсален боец на цени от 29 998 евро за модела TD5.85 до 35 498 евро за модела TD5.115.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->