new holland logo
image image
Kinze web_509x339_pad_478b24840a

Ново срещу старо

Върни стария си инвентар и вземи нова прикачна сеялка KINZE от ИНТЕРАГРИ България!

Назад

С цел да улесни модернизирането на машинния парк във вашето земеделско стопанство и по-бързата и ефективна подмяна на остарялата техника с писъка на съвременните технологии, ИНТЕРАГРИ България стартира кампания за изкупуване на стар инвентар и замяната с нови прикачни сеялки KINZE – връх в модерното и високотехнологично земеделие. 

 

До края на април ИНТЕРАГРИ България ви предлага уникална възможност да подмените своя остарял инвентар и да закупите нова прикачна сеялка KINZE, като получите:

  • 10 000 лв. срещу стар инвентар при покупка на 6-редова сеялка KINZE
  • 15 000 лв. срещу стар инвентар при покупка на 8-редова сеялка KINZE
  • 20 000 лв. срещу стар инвентар при покупка на 12-редова сеялка KINZE

 

Вижте повече.

 

Създадената през 1965 г. компания KINZE, известен производител на сеялки за точна сеитба, оперира на източноевропейския пазар от 40 години насам и заема 2ро място на пазара за сеялки в САЩ. В България KINZE избира ИНТЕРАГРИ за официален вносител на марката. KINZE изцяло разработват своята продуктова линия, вслушвайки се в мнението и нуждите на своите клиенти. Така сеялките KINZE са изестни със своята висока прецизност и качество на изсяване, с точност до 99%, лесни за употреба, а работата с тях гарантира голяма производителност и по-висока печалба.

 

С приближаването на всеки нов сеитбен сезон, повечето земеделци сигурно вече безброй пъти са чули, че скоростта и прецизността са ключови фактори, когато става дума за увеличаване на печалбите им в края на годината. Следователно, именно тези две думи неизбежно се превръщат в основните фактори, които трябва да бъдат взети под внимание при избора на подходяща сеялка. Все по-усложняващите се агро-климатични условия в последните години, изискват употребата на иновативна техника, която е създадена, за да минимизира негативния ефект от лошото време, с по-голяма прецизност, повече бързина и по-високо качество на работа.

 

С цел да улеснят избора ви, инженерите на KINZE разработват калкулатор, с който всеки фермер може лесно да изчисли потенциалното финансово въздействие на производителността (или липсата на такава) на вашата сеялка.  Даденият пример на приложената картинка показва, че 4% подобрение в разпределението на семената при площ от 1000 хектара би могло да увеличи печалбата с 54 083 евро годишно!

 

За повече информация обадете се на 0700 46 666 или обсъдете индивидуалните си потребности с вашия регионален търговец на ИНТЕРАГРИ България.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->