new holland logo
image image
new-t4-lp-stage-v-tractors-complete-new-holland-t4-specialty-range-updates_509x339_pad_478b24840a

Новите трактори T4 LP Stage V допълват гамата специализирани машини на New Holland T4

Нов флагман в специализираната серия трактори на New Holland със 120 к.с., нов стил, нови LED светлини, нова интегрирана предна връзка и отвод на мощност за многозадачни приложения.

Назад

New Holland Agriculture пуска актуализирани специализирани трактори T4 LP (нисък профил), допълващи наскоро модернизираните модели T4 F (овошки), N (тесни) и V (лозарски). Проектирани да отговорят на нуждите на производителите на овощни градини, хълмисти/планински фермери, малки животновъдни стопанства и тези, които се нуждаят от трактор с нисък център на тежестта или който има достъп до ниски сгради, новите трактори T4 LP са подобрени в множество области за допълнително подобряване комфорт, производителност и ефективност. Предлагат се със защита срещу преобръщане или с кабина с плосък под за комфорт на оператора и филтриране от клас 4, което може да отстрани входящите въздушни примеси, включително мъгла от пръскане.
 
 
Новият флагмански модел със 120 к.с. предлага максимален въртящ момент от 518 Nm при само 1300 оборота в минута и 40% резервен въртящ моментл Всички разполагат с четирицилиндрови двигатели FPT F5C, започващи от 75 к.с. (номинални) и с 40 км/ч трансмисии Shuttle Command 16/16, въпреки че има множество допълнителни опции за трансмисии. Новият стил на предния капак съответства на този на други трактори T4 Specialty, но е пригоден да осигури нисък преден капак и да допълни ниския център на тежестта на моделите T4 LP, като същевременно прикрива пакета за последваща обработка на отработените газове. Новото LED осветление значително подобрява осветеността.
 
 
Има две опции за преден мост, за да отговарят на по-широките настройки, търсени от някои собственици на овощни градини, зеленчуци и хълмисти ферми, и двете са оборудвани с електрохидравлично управление на 4wd и диференциал с ограничено приплъзване за максимално сцепление и безопасност при хълмисти условия. Разстоянието на стандартната предна ос е 1460 mm, докато за тези, които се нуждаят от по-широка стойка, тракторите T4 LP се предлагат по избор с ос от категория 1.0 с разстояние от 1585 mm. Това позволява монтирането на гуми с размери до 380/75 R20, съчетани с 540/65 R28 отзад, за да отговорят на нуждите на потребителите, изискващи настройки на коловоза от 24, 28 или 30 инча, което води до обща ширина от 1588 до 2500 mm. За да се увеличи сцеплението, стабилността и да се намали уплътняването на почвата, също е възможно да се специфицират гуми Pneutrac с дълъг отпечатък. По-широките разширения на предните калници, проектирани специално за T4 LP, са монтирани, за да поддържат чистотата на трактора.
 
 
С товароносимост от 2500 кг, модернизираната предна ос прави тракторите T4 LP подходящи за работа с предни приспособления, за да направят работата по-бърза и лесна. 2000 кг теглич и 1000 об/мин ВОМ, плюс до четири хидравлични услуги, са налични отпред, докато отзад стандартната спецификация включва 2900 кг теглич, 540 об/мин ВОМ с допълнителни скорости по избор и до десет задни и четири средни монтирани дистанционни вентили.
 
 
Новият T4 LP наследява много други характеристики от други трактори в гамата T4 Specialty. Всички модели могат да бъдат поръчани с кабина VisionView™, предлагаща най-ниското ниво на шум в сегмента, при 71 dB(A), и съвместимост с ROPS/FOPS, за безопасност и съвместимост с челен товарач. Моделите кабини се предлагат и с патентована Blue Cab™ 4 двойна филтрация от категория 2 и 4, осигуряваща максимална защита от прах, полени и мъгла от пръскане. Актуализираните органи за управление в цялата кабина включват функции от по-големите трактори New Holland, като InfoView™ за управление на ключови контроли и настройки. Нов електрохидравличен контрол на силоотводния вал опростява сцеплението, със съединител за защита на компонентите на трансмисията от високи пикове на въртящия момент.
 
 
„Ние продължаваме да подсилваме нашето предложение за специализирани трактори, област, в която New Holland е особено силна“, казва г-н Карло Ламбро, Президент на марката New Holland Agriculture. „Новата серия T4 Specialty, включително моделите LP, е резултат от вслушване в специфичните изисквания на нашите клиенти и широкия набор от специални приложения, които имат. Разширяването на семейството означава, че има клиентски потребности, които все още не са изпълнени.“
 
Научете повече за комплексните реения за лозаро-овощарство, предлагани от ИНТЕРАГРИ България – единствен официален вносител на New Holland в страната. Телефон за връзка 0700 46 666 и търговската мрежа.
 
   

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->