new holland logo
image image
T7_300_LWB_BluePower_StageV_22_347_509x339_pad_478b24840a

Новият T7.300 Long Wheelbase с PLM Intelligence

Нов модел в гамата на New Holland T7 дълга база осигурява изключителна производителност

Назад

  • Новият T7.300 Long Wheelbase с PLM Intelligenc е най-мощният и компактен трактор в своята мощностна група с 300 к.с. за силоотводен вал и транспортни задачи, като същевременно запазва междуосието и размерите на текущата гама T7, осигурявайки изключителна производителност.
  • T7.300 дълга база предлага превъзходен комфорт на оператора с кабината Horizon Ultra, най-тихата на пазара и с ново активно окачване.
  • Множество нови функции и автоматизация на трактора допълнително повишават производителността, ефективността и времето за работа на трактора.

 

New Holland разширява своята гама T7 с дълга база с нов водещ модел, който осигурява повече мощност и най-доброто в класа си съотношение мощност/тегло, като същевременно запазва размерите и маневреността на другите модели. Тази производителност идва с превъзходната операторска среда на кабината Horizon Ultra и множество интелигентни иновации и функции, които максимизират ефективността, производителността и времето на работа на трактора. Новият T7.300 беше официално представен на публиката през ноември на изложението SIMA 2022 в Париж.

 

Оскар Барончели, Ръководител Направление трактори New Holland, каза: „Нашите клиенти споделиха, че искат трактор с повече мощност без по-големи рами и тегло, т.като не искаха да жертват маневреността. Ние приехме тяхното предизвикателство и разработихме новия T7.300 дълга база: той осигурява по-голяма мощност на двигателя с по-големи гуми, без никакво увеличение на общия размер – това е най-добрата плътност на производителността.“

 

Най-висока плътност на производителност: повече мощност, по-големи гуми, същите размери

Новият T7.300 разполага с FPT Industrial NEF 6 двигател, усъвършенстван с редица нови функционалности и подобрения. Той осигурява максимална мощност от 280 к.с. за теглене и 300 к.с. на силоотводен вал и при транспортни задачи. Новото турбо с електронно променлива геометрия осигурява висок въртящ момент и горивна ефективност при ниски обороти. Тракторът отговаря на стандартите за емисии на Етап V със система за последваща обработка само с High e-SCR, която оптимизира мощността и икономията на гориво. Клиентите ще могат да прекарват повече време на полето с 18% увеличение на капацитета на горивото. Новият модел разполага с модернизирана версия на популярната трансмисия Auto Command на New Holland, най-добрата в класа задвижваща линия за теглително усилие, което допълнително допринася за изключителната ефективност на трактора.

 

New Holland също разшири общите възможности на трактора с увеличен капацитет на осите и по-високо брутно тегло на превозното средство. Гумите с височина 2,05м увеличават сцеплението и производителността, като същевременно поддържат същите общи размери на съществуващите модели T7, изпълнявайки претенцията за максимална плътност на ефективността.

 

Интелигентна иновация: повече интегрирана мощност, свързаност и ефективност

Новият T7.300 отговаря на нуждите на клиентите от повече процесорна мощност, по-голяма свързаност и автоматизация на прикачното оборудване, както и повече удобство в кабината. Клиентите могат да се възползват от най-добрите иновации в интелигентното земеделие на New Holland: повишаващият ефективността PLM Intelligence и IntelliView 12 монитор и SideWinder Ultra напълно регулируем подлакътник за ергономична интуитивна работа. Tractor Implement Management свързва трактора с инвентара с лекота, като осигурява комуникация към и от инвентара.

 

Новият модел също така разполага с наградени интелигентни иновации в автоматизацията на трактора и прикачното оборудване, които ще осигурят осезаеми ползи за клиентите: интегриран контрол на голямата паралелепипедна балопреса, който оптимизира взаимодействието между трактора и балопресата, създава по-добра компресия на културата, която води до 15% намаление на движение на кабината, по-постоянна скорост на силоотводен вал и 12% намаление на разхода на гориво чрез цикъла на балиране. Уникалният CentreView поставя дисплея директно пред водача, докато наградената интелигентна спирачка на ремаркето осигурява стабилност при условия, които изискват това.

 

Изключителен комфорт и ергономичност в най-тихата кабина на пазара

Новият T7.300 предлага превъзходния комфорт на кабината Horizon Ultra, най-тихата на пазара с 66 dBA. Той също така разполага с ново окачване Comfort Ride, активната електрохидравлична система „разединява“ движението на кабината от шасито с контролна логика „skyhook“, за да осигури изключително гладко возене.

 

Поначало гамата T7 с дълга база има добра репутация за хидравлична производителност и T7.300 не е изключение. Новите функции включват електрохидравлични дистанционни устройства за разделяне под налягане с висок поток, които имат напълно конфигурируеми контроли и нова хидравлична верига с оптимизиран дизайн, който намалява връзките с 30% и разполага с отдалечени тестови портове за бързо откриване на грешки. Клиентите ще управляват тежки прикачни устройства с увереност с новите самоцентриращи се хидравлични стабилизатори с регулируема точка на заключване. Усъвършенстваният джойстик с възможност за персонализиране контролира до 6 дистанционни клапана, осигурявайки отлична ергономичност на оператора.

 

PLM Intelligence и проактивна поддръжка за максимална ефективност и непрекъсната работа

 

Новият T7.300 се възползва от усъвършенстваните PLM Intelligence решения на New Holland, които интегрират дигитални технологии, за да осигурят интелигентно и свързано селско стопанство, позволявайки на клиентите да увеличат максимално производителността на машината, като същевременно оптимизират добива и инвестицията.

 

PLM Intelligence предоставя всички най-добри в класа си полеви приложения, като IntelliSteer 1,5 cm прецизно автоматично управление, IntelliTurn и управление на последователното превкючване в края на полето и ISOBUS съвместимост за секционен контрол и VRA, за повишаване на производителността, намаляване на разходите и увеличаване на комфорта.

 

Новият T7 е първата гама на New Holland, която получава ISO сертификат за управление на тракторни приспособления (TIM), най-новият комуникационен протокол в индустрията.

TIM, предоставя двупосочна комуникация между трактора и прикачната техника.

 

PLM с Intelligence продукти също са свързани с фермера и дилъра чрез MYPLM Connect, предоставяйки информация в реално време от полето. Дилърът може да предостави проактивна поддръжка с дистанционна диагностика и да види дисплея на оператора в кабината чрез споделяне на екрана, за да предостави съвети.

 

Пакетите за свързано земеделие помагат за опростяване на бизнес операциите на клиентите. Фермерите могат да подготвят полеви дейности от своя офис и да изпращат данни от разстояние до автопарка, а новата функция IntelliField позволява на до 6 машини, работещи на едно и също поле, да споделят информация в реално време, така че всеки водач да има пълна представа за текущата работа. в полето на дисплея IntelliView на трактора.

Целият автопарк се наблюдава в контролната зала и квалифицирани техници са в състояние да осигурят дистанционна поддръжка, ако е необходимо, като изпращат предупреждения за коригиращи действия и позволяват на дилърите да подготвят помощ.

Толкова голям брой предимства се предоставят на новия T7. Дълго междуосие за увеличаване на производителността и максимално време на работа на трактора.

 

Шон Ленън, Вицепрезидент по продажбите на New Holland, каза: „Ние разширяваме нашите машинни линии, за да обслужваме сегмента на популярните култури. Това е област, в която Ню Холанд исторически има силна традиция и сегмент, в който постигнахме важни резултати през последните години. Това ново допълнение е разработено след това, което вече направихме за гамата T7, надградено според нуждите и желанията на фермерите. Това е стъпка напред, за да спечелим още по-видна позиция в този специфичен сегмент.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->