new holland logo
image image
img_comfort_slider_1_509x339_pad_478b24840a

НОВАТОРСКАТА OPTI-SPEED™: ДО 10% ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.

Продуктовата линия на Т8 включва 6 модела, с мощности от 273 к.с. до 419 к.с., и задвижва от ECOBlue™ Cursor двигатели, съвместна разработка с FIAT Power Train industry. Те покриват на 100% екологичните изисквания на действащия стандарт Tier 4A за драстично намаление на азотни окиси и твърди частици. Това са двигатели, създадени за тежка работа и интензивно използване. С тях Т8 се превръща в своего рода „земеделски crossover”, доказал своята надеждност многократно. Сега неговите способности са още по-усъвършенствани. Трансмисията Auto Command™ е разработена в пълно съответствие с техническата спецификация и предназначението на модела Т8.

Назад

Иновативният Cornrower хедър дава възможност на фермерите да произвеждат в едно и също време хранителна продукция и фураж от царевични култури. Това, което до скоро оставаше като отпадъчна суровина, сега вече може да носи енергийни ползи като биомаса.

НОВАТОРСКАТА OPTI-SPEED™: ДО 10% ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Технологията Opti-Speed™, която бе удостоена със сребърен медал, е налична при комбайните от серията CX8000. Тази серия е известна с това, че включва най-мощните сламотръсни комбайни, с мощност до 490 к.с., които по правило се използват от едри фермери и земевладелци.

Уникалната Opti-Speed™ осигурява до 10% по-висока продуктивнист чрез автоматично регулиране скороста на сламотръсите в зависимост от наклона на полето. Операторът просто избира от четирите работни режима и Opti-Speed™ автоматично регулира работата на сламотръсния механизъм. При движение нагоре, работата на сламотръсите се забавя, за да бъде в синхрон със скороста на комбайна, а от там и на постъпващата ожъната реколта. И обратно: при движение надолу, по склон, работата им се забързва, за да предотврати задръстване. Нещо повече – при равна повърхност системата е изключително полезна при жътва на царевица благодарение на по-бавната скорост на работа на сламотръсите. Така лесно продуктивноста може да бъде увличена с до 20%.

ИНОВАТИВНИЯТ CORNROWER ХЕДЪР: НАМАЛЯВА ОПЕРАТИВНИТЕ РАЗХОДИ И ПОДОБРЯВА ПЛЪТНОСТА НА БАЛИТЕ С ДО 15%

В съответствие със своята концепция за използване на „чиста енергия“, т.нар. Clean Energy Leader, NEW HOLLAND e тясно обвързан с повишаване продуктивноста на земеделието и сребърният медал от изложението Agritechnica е потвърждение на това. Напълно интегрираната Cornrower система може да бъде монтирана към конвенционалните хедъри за жътва на царевица и осигурява допълнителни предимства при работа и реализирани по-ниски разходи.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->