new holland logo
image image
R2011_AWAgrifr_INB_509x339_pad_478b24840a

NEW HOLLAND T8 Auto Command™ спечели престижната награда „Трактор на годината 2014“

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПОСТИЖЕНИЕ ЗА NEW HOLLAND НА АГРИТЕХНИКА В ХАНОВЕР NEW HOLLAND T8.420 Auto Command™ бе официално отличен с най-престижнoтo отличие на световното изложение Агритехника 2013. Тя бе присъдена от специална комисия съставена от признати журналисти на водещи Европейски издания в сферата на машиностроенето. Наградата цели да отличи конкретен модел, който съчетава в себе си забележителни технически и технологични нововъведения. И което е по-важно – те да предоставят реални практически ползи на земеделците и отрасъла като цяло.

Назад

Агритехника в Хановер се провежда на всеки две години, и е най-голямото и важно събитие за земеделския сектор. Изложението е най-големият форум в световен мащаб за съвременни разработки в областа на селскостопанските машини и селскостопанското оборудване. Поради това спечелването на медал е едно от най-големите постижения за всяка фирма и атестат за реален иновативен принос в земеделието.

Журито, съставено от утвърдени специалисти и инженери оцени представянето на T8 Auto Command™ като „машина с невероятни способности при тежки операции на полето, перфектен за едри земеделци, фермери и арендатори, нуждаещи се от интензивни транспортни операции“.

Главният продуктов мениджър на дивизия „Трактори и Телескопични товарачи“ – Лука Майнарди бе още по-конкретен: „Този нов трактор, със своята безстепенна Auto Command™ трансмисия, по-дълга база и повече мощ като версия надхвърля дори досегашното си впечатляващо представяне. Може да се каже, че допълва настоящата серия с PowerShift™ трансмисия по един завършващ начин“.

Продуктовата линия на Т8 включва 6 модела с мощности от 273 к.с. до 419 к.с. и задвижване от ECOBlue™ Cursor двигатели, съвместна разработка с FIAT Power Train industry. Те покриват на 100% екологичните изисквания на действащия стандарт Tier 4A за драстично намаление на азотни окиси и твърди частици. Това са двигатели, създадени за тежка работа и интензивно използване. С тях Т8 се превръща в своего рода „земеделски crossover”, доказал своята надеждност многократно. Сега неговите способности са още по-усъвършенствани. Трансмисията Auto Command™ е разработена в пълно съответствие с техническата спецификация и предназначението на модела Т8. Тя следва натовареноста на двигателя и намира оптималното съотношение за предаване на мощноста към задвижващия вал. Така се оптимизират разходът на гориво и натовареноста на отделните агрегати. А в дългосрочен аспект резултата е по-добра ефективност и продуктивност за земеделците, както и опазване на околната среда. Или както стана въпрос в началото: предоставяне на реални практически ползи за земеделците и отрасъла като цяло.

 

 

„Тази награда символизира усърдната работа и отдаденост на всички, които бяха заети с усъвършенстването на T8 Auto Command™“, отбеляза Карло Ламбро, Бранд Президент на NEW HOLLAND Agriculture. “Това така ценно за индустрията отличие е признание на иновативния подход, който ние предприемаме при разработването на всеки продукт и ползите, които той носи за нашите клиенти, в общия ни стремеж за поставяне на технологиите в служба на фермерите за устойчиво развитие, продуктивност и ефективност“. Това изглежда е така, съдейки по резултата – почетната титла „Machine of the year 2014” за T8.420. Но по всяка вероятност и останалите служители на NEW HOLLAND не са изоставали от това темпо, или поне през последната година. Защото през 2013 NEW HOLLAND получи още няколко награди. „2013 ще бъде паметна за NEW HOLLAND: тази страхотна награда, двата сребърни медала за иновации при комбайните, признанието за Opti-Grape™ технологията на изложението за лозарство и винарство Sitevi 2013 и най-накрая наградата от Агрибекс в Брюксел – златен медал за концепцията Dual Stream хедър, и още един сребърен – отново за Opti-Speed™ технологията“, заключи Карло Ламбо.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->