new holland logo
image image
T6_180_MethanePower_StageV_20_336_509x339_pad_478b24840a

NEW HOLLAND T6 METHANE POWER – ТЕСТВАЙ СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

NEW HOLLAND T6 METHANE POWER – ТЕСТВАЙ СИЛАТА НА ПРИРОДАТА ПОРЪЧАЙ ТЕСТ ДРАЙВ НА ПЪРВИЯ И ЕДИНСТВЕН 100% ТРАКТОР НА МЕТАН В СВЕТА

Назад

От края на миналата година метановият трактор на NEW HOLLAND вече е в серийно производство и може да бъде закупен у нас от единствения официален вносител за страната ИНТЕРАГРИ България.

След години на изпитване и усъвършенстване, тракторът на метан печели редица награди за иновации и технологии на световни изложения като SIMA и Агритехника в Хановер, както и е удостоен с престижната награда „Трактор на годината 2022“ на EIMA 2021 в Болоня. За първи път в България тракторът на метан беше изложен на щанда на ИНТЕРАГРИ на БАТА Агро в Стара Загора през май тази година.

 

Същата мощност, въртящ момент и издръжливост като на своя дизелов еквивалент

T6 Methane Power осигурява ефективността на своя дизелов еквивалент – същата мощност при 180 к.с., въртящ момент при 740 Nm и издръжливост с  до 30% по-ниски експлоатационни разходи.

В реални полеви условия тракторът T6 Methane Power произвежда 99% по-малко прахови частици от еквивалентен дизел и намалява емисиите на CO2 с минимум 10% и общите емисии с 80%.

 

Изцяло нов двигател

T6 Methane Power разполага с изцяло нов двигател 6.7 литра NEF, специално разработен за селскостопански приложения от FPT Industrial, марката на силовите агрегати на CNH Industrial. Тук се намесва богатият опит в технологията за захранване на природен газ, разработен в продължение на повече от 20 години. Произведените от FPT Industrial над 50 000 двигатели за природен газ свидетелстват за надеждността на тази технология и гориво. Газовите резервоари на метановия T6 се съхраняват в същото положение като дизеловите резервоари при стандартния модел Т6. Това осигурява безпрепятствен достъп до кабината, както и отлична видимост от нея. Машината може да работи цял ден на полето с един резервоар.

 

Нулев въглероден отпечатък

Тракторът T6 на метан е ключов елемент в концепцията за енергонезависима ферма на New Holland. Компанията затваря веригата на истинска кръгова икономика – от полето до производство на енергия и обратно към полето. Това е пълен цикъл с почти нулево отделяне на CO2. Земеделските производители могат да отглеждат енергийни култури и да използват селскостопански отпадъци за генериране на биометан и така да захранват своя трактор с устойчиво гориво, постигайки почти нулеви емисии на CO2. Подходящи бъдещи собственици на метановия трактор могат да бъдат фермери със собствени биогаз инсталации.

 

Резервирай тест драйв

С цел да улесни избора на своите клиенти, ИНТЕРАГРИ България организира кампания за тест драйв на иновативния трактор New Holland T6 Methane Power, т.че фермерите да могат да се уверят в предимствата на уникалната машина, преди да я закупят. За повече информация, моля, обадете се на 0700 46 666 или се свържете с търговски представител на ИНТЕРАГРИ за вашия регион – вижте контактите на нашата търговско-сервизна мрежа в страната.

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->