new holland logo
image image
660944_v2_509x339_pad_478b24840a

New Holland ще участва на световния форум за агророботика FIRA 2024

New Holland ще бъде спонсор и участник в събитие за агророботика през февруари. Уредът за изкуствен интелект Stout Smart Cultivator ще бъде част от експозицията.

Назад

От 6 до 8 февруари 2024 г. New Holland ще бъде в Тулуза, Франция на World FIRA - международното събитие за световните лидери в областта на селскостопанската роботика.

 

С оглед на това, че свързаността, автономното оборудване и новите технологии са в основата на стратегията на New Holland, това ще бъде повод марката да покаже някои от своите усъвършенствани решения и да се срещне с клиенти, дилъри и стартъпи, за да покаже инвестициите на марката в роботиката и да обсъди бъдещите развития.

 

Провеждайки се два пъти годишно - в САЩ и във Франция - FIRA се превърна във водещото в света събитие за статични и полеви демонстрации на агророботиката. New Holland участва в него от самото му начало и през 2024 г. ще спонсорира френското издание, след като преди няколко месеца подкрепи събитието в САЩ.

 

На щанда ще бъде представен интелигентният култиватор Stout - управляван от специално разработен софтуер за трактори на New Holland, който използва камери, изкуствен интелект и патентована технология занаблюдение, за да разграничава културите от плевелите. След като ги идентифицира, инструментът едновременно обработва културите и премахва плевелите с точност 99%, като намалява зависимостта от труд и химически продукти и същевременно подобрява земеделските практики. Компанията майка на New Holland CNH инвестира в базираната в САЩ компания Stout Industrial, като в края на 2022 г. придобива 10% миноритарен дял.

 

Тракторите на New Holland ще присъстват в демонстрационните зони на събитието, където посетителите ще видят роботи и трактори в действие. Ще бъдат изложени един лозарски трактор и три специализирани трактора заедно с трактор за комунални услуги Т5. 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->