new holland logo
image image
Mini_Escavator_Range1_509x339_pad_478b24840a

NEW HOLLAND ПУСКА НА ПАЗАРА ИЗЦЯЛО НОВА ГАМА МИНИ БАГЕРИ

• Петнадесет нови модела мини екскаватори, покриващи всички теглови класове от 1 до 6,5 т • Два напълно електрически модела с нулеви емисии

Назад

От края на миналата година New Holland значително разширява предлагането на лека строителна техника с пускането на чисто нова гама от петнадесет модела мини багери. Новата гама се отличава по отношение на ширина, дизайн, гъвкавост, иновации, комфорт и производителност. Новите машини имат компактни размери с превъзходен работен обхват, със Zero Tail-swing и къс радиус, което ги прави идеални за работа в затворени пространства.

 

Новата гама е първото въведение, произтичащо от придобиването на Sampierana S.p.A., италианска компания, специализирана в разработването и производството на земекопни машини, известни със своята надеждност, качество и иновативни технологии, особено в линията багери Mini и Midi и за специални шасита. 

 

Никола Д'Арпино, мениджър оборудване на New Holland Light, пише: "Тази нова гама е резултат от постоянната ни работа за създаване на нови и по-добри продукти, с най-голямо внимание към детайлите и възприемано качество във всеки модел в гамата, което надхвърля очакванията на клиентите. Получихме невероятни отзиви от всеки, който е видял и изпробвал машините, реакциите са ентусиазирани, така че сме много доволни от свършената работа от целия екип."

 

Модели, които да отговарят на всяко приложение


Най-малките машини в гамата са E12D Zero Tail-swing и моделите E14D Short-Radius. Осигурявайки най-добрата в класа си хидравлична мощност и отлична стабилност, те разполагат с прибираща се ходова част и обща ширина от само 790 мм, което им позволява да преминават през 800 мм вътрешни врати. Други функции включват сгъваема ролбар за по-лесно движение в пространства с ограничен клирънс. Спомагателните хидравлични маркучи се насочват вътре в стрелата за защита и за осигуряване на безпрепятствено виждане. Компактните размери на машините не компрометират комфорта на оператора: позицията на седене е широка, лесно достъпна, а видимостта е отлична благодарение на монтираните отзад рол-барове.

 

Моделите от клас 1.5-2t, представляващи почти 40% от продажбите на мини багери, включват три машини Zero Tail-swing (E17D, E18D и E19D) и един модел с къс радиус (E20D), всички с ширина по-малка от един метър, благодарение на дизайна с променлив габарит. E20D е и първият в света модел с бум/стрела от две части в клас 2t и предлага значителни предимства в работния диапазон в сравнение с традиционните багери с моно-бум/стрели. Опцията с висок дебит използва допълнителна зъбна помпа за оптимизиране на използването на приспособления, изискващи постоянно захранване с висок поток, най-важното мулчери.

 

Заслужава да се споменат моделите от висок клас в мини гамата, които запазват компактни размери, но в същото време превъзхождат по своите хидравлична мощност, силата на пробив и работния обхват.  E60D и E65D разполагат с уникална хидравлична система, разработена с Bosch Rexroth, EOC (електронна отворена верига), която контролира потока, налягането и мощността, за да сведе до минимум времето на престой на машината и да увеличи производителността, като същевременно поддържа изключително ниски емисии.

 

Моделите в горния край на гамата, от E50D и по-големи, разполагат със стандартни реверсивни вентилатори, за да гарантират, че радиаторите са винаги чисти, температурите на течността са под контрол и техните свойства са непроменени, което в дългосрочен план означава удължен живот на компонентите. Цветният дисплей води оператора през множество опции за настройка, включително масив от параметри, свързани с работата на различни хидравлични приспособления. Накланящите се кабини се предлагат стандартно за всеки модел в гамата, което позволява изключителна достъпност до всички компоненти на машината.

 

Първият изцяло електрически мини багер на New Holland


Новата серия включва и първия изцяло електрически модел в историята на мини багерите New Holland, E15X Electric Power, който наскоро беше признат със специално отличие на EIMA Technology Innovation Awards. Чисто новият E15X се захранва от литиево-йонна батерия с мощност 21,5 kW и е електрическият еквивалент на дизеловия модел E14D. Изключително компактните му размери му позволяват достъп до най-тесните пространства, което го прави идеалната машина за работа на закрито. Автономността е гарантирана и за пълен 8-часов работен ден, с 1-часово бързо зареждане.

 

Като превозно средство с нулеви емисии с много нисък работен шум, той е идеален за работа в райони с ограничения на емисиите и шума. Машината е подходяща за голямо разнообразие от приложения, от земеделие и градинарство до озеленяване, общо копаене и разрушаване в закрити или затворени работни пространства. 

 

Неговите екологични характеристики са допълнително подобрени чрез използването на екологично биологично хидравлично масло, което също удължава интервалите на обслужване, и чрез използването на литиеви батерии без кобалт.

 

       

 

Каталог Мини екскаватори

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->