new holland logo
image image
PLM_23_IntelliCentre_001_509x339_pad_478b24840a

New Holland представя най-новото от Precision Land Management (PLM) решенията си на Agritechnica

Новостите в прецизните технологични решения на New Holland (PLM) представени в специалната технологична зона на щанда на New Holland на Агритехника

Назад

New Holland продължава разширяването на своето портфолио и развитие на Precision Farming, показвайки на Agritechnica 2023следващите важни етапи в своята стратегия за разработване на решения за прецизно земеделие, които отговарят на различните оперативни изисквания на специфичните клиентски изисквания.

 

За да подчертае фокуса върху цифровизацията и автоматизацията, на щанда на Агритехника New Holland създаде специална „Технологична зона“, където да покаже най-новото от Precision Land Management (PLM) решения. Посетителите могат да изпитат предимствата на свързаността между машини и данни, както и да тестват как това влияе положително на  производителността и ефективността.

 

Нов навигационен пакет IntelliView™ 12 на New Holland

 

Фокус на  Agritechnica е чисто новият IntelliView™ 12 Guidance Kit, инсталиран следпродажбено, предназначен да подобри прецизността на свързаността. Създаден специално за клиентите на New Holland, които искат да подобрят производителността на машините, той ще бъде наличен от февруари 2024 г. Новият IntelliView™12 Guidance Kit е потребителски интерфейс, който по външен вид и усещане не отстъпва на фабричните, лесен за инсталиране и поддръжка. Комплектът за преоборудване включва Дисплей IntelliView 12, приемник PLM Cygnus и модул за свързване PCM, създаден на най-новите платформи за трактори PLM Intelligence. Може да се инсталира на повечето подготвени за IntelliSteer стандартни модели трактори New Holland, произведени след 2018 г., позволяващи клиентите да се възползват от най-новото потребителско изживяване на New Holland, дори на по-стари машини, а следователно и в целия им автопарк. Той също така предлага усъвършенствани cloud услуги, позволяващи цялостно управление на прецизното земеделие. С петгодишен абонамент за MyPLM™ Connect, включен стандартно в комплекта, клиентите получават достъп до набор от свързани решения за подобряване на производителността, ефективността и управлението на данни при вземане на решение.

 

 

 

MyPLM Connect EasyLink: модул за свързване на машини към New Holland IntelliCentre

 

Технологичната зона на New Holland също предостави възможност на клиентите да хвърлят поглед и към IntelliCentre, дигиталният център за наблюдение, който позволява на клиентите на New Holland да се възползват максимално от всички предимства, които предоставя съвременната свързаност. В дигитален свят, в който селското стопанство се развива бързо, New Holland има за цел да предостави на клиентите най-интуитивните решения, с помощта на които да извършват работата лесно с напълно свързани машини. IntelliCentre позволява на търговците да бъдат в контакт в реално време с всички свързани машини, да идентифицират предварително потенциални проблеми и да максимизират времето за работа в случай на повреда.

 

Диагностиката може да се извърши от разстояние, така сервизните техници отиват на полето с цялата им необходима подготовка, с диагностициран проблем, правилните резервни части и инструменти. По този начин в някои случаи значително износване или последващите щети могат дори да бъдат предотвратени преди настъпването им. IntelliCentre помага за преминаване от пасивен към проактивен анализ и от последваща към превантивна поддръжка посредством безпроблемна комуникация между машината и дилъра.

 

В допълнение New Holland пуска новата свързаност MyPLM Connect EasyLink устройство, което позволява на клиентите лесно да свързват своите машини към IntelliCentre и да проверяват местоположението, параметрите на машината и показателите за ефективност. Този модем може да бъде свързан към по-широк набор от машини, от CAN (мрежа с контролирана зона) до аналогови такива, обхващащи също конкурентни машини и строителни машини.

 

Присъединяване на портфолиото на Raven Industries

 

С опита, натрупан чрез придобиването на Raven Industries, New Holland стартира няколко допълнения и надстройки към своето технологично портфолио през 2024 г. Сред тях е новото поколение на 7-инчовия следпродажбен дисплей на Raven, CR7+, както и 12-инчовия следпродажбен дисплей на Raven, CR12+. Новото поколение дисплеи ще предлагат най-добрия възможен хардуерен капацитет, като поддържат подобрен потребителски интерфейс, подобрено потребителско изживяване. Новите дисплеи са със същото свързване и конектор и имат същата съвместимост с решения за управление като чисто новия Raven електрически кормилен двигател DirecSteer™.

 

 

 

Нови MyPLM Connect API партньорства

 

New Holland продължава да инвестира в своята стратегия за отворени данни, за да осигури безпроблемни възможности за управление на данни за фермерите, като непрекъснато разширява списъка си от партньорства с ключови играчи за управление на данни за оптимизиране на производството на култури, и за управление на данни за фермерските стопанства. Специално разработено API (интерфейс за програмиране на приложения) позволява на партньорите за установяване на директен информационен поток от машини и агрономически данни за клиентите между софтуера за управление на данните от техните ферми и телематичния портал New Holland MyPLM Connect. New Holland обявява нови директни връзки за данни с AGRARMONITOR от betriko GmbH, Auravant, Bennamann Ltd, Cropman, CropManager от SEGES Innovation, Cropwise от Syngenta, FARMDOK, FieldPRO, Frontu, Libra Cart by Agrimatics, MyEasyFarm, N-Time от Sentinel Fertigation, NEXT Farming, Pattern Ag, PCT Agcloud, Stratum от AgWorks, VisibleFarm от AgroVIR, решения за цифрово земеделие xarvio® от BASF и xFarm и др.

 

Научете повече за прецизните технологични решения на New Holland от ИНТЕРАГРИ България – единствен официален вносител на New Holland в страната. Телефон за връзка 0700 46 666 и търговската мрежа.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->