new holland logo
image image
T8_Genesis_PLM_Intelligence_Raven_001_509x339_pad_478b24840a

New Holland представя безпилотен трактор T8 с Raven Autonomy™ на SIMA в Париж

• Следващата стъпка на New Holland към автономност: тракторът T8 с технологията Raven Autonomy™ създава повече възможности на използване за операции без шофьор в селското стопанство • Решението Raven Autonomy™ пасва на съществуващи трактори T8 за извършване на специфични операции без водач на полето за операции по време на жътва с ремарке за зърно • По-голям контрол и повишена производителност при приложения за жътва

Назад

По време на SIMA 2022 New Holland представя трактор T8 с Raven Autonomy, приложение за прибиране на реколтата с агрегатирано ремарке за зърно. Това е следващата стъпка в развитието на водещото на пазара предлагане на прецизност и автономна технология с новия T8 с Raven Autonomy™. Той интегрира OMNiDRIVE, първата безпилотна селскостопанска технология за операции по прибиране на реколтата с ремарке за зърно, която произхожда от следпродажбено решение, разработено от Raven през 2019 г. Иновативният технологичен пакет позволява на фермера да наблюдава, синхронизира и управлява безпилотен трактор от кабината на комбайна.

 

Ерик Уивър, Глобален директор на New Holland Precision Technology New Holland, каза: „T8 еволюира, за да бъде най-интуитивният трактор, който полето някога е виждало. С интегрирането на безпилотната селскостопанска технология на Raven, платформата добави възможности за управление без водач в приложенията за прибиране на реколтата, което има огромни предимства в днешния ограничен от работна сила пазар. Технологията без шофьор вече е реалност и е напълно интегрирана в продуктите на New Holland, благодарение на технологията Raven.

Състоянието на регулациите относно автономията днес е различно по целия свят и не можем да предвидим как регулациите ще се развиват, така че се подготвяме за различни сценарии: подход, който ще ни позволи да бъдем много по-гъвкави, тъй като регулациите позволяват въвеждане на пазара.

По същество пътят към автономията е пътуване и тази нова интеграция е демонстрация на усилията, които полагаме в непрекъснати иновации.“

 

Управление на трактора без водач от кабината на комбайна

 

T8 с Raven Autonomy™ позволява на фермера да наблюдава и управлява безпилотния трактор T8 от кабината на зърнокомбайна в приложения с ремарке за зърно. Системата им позволява да задават план на полето, да регулират скоростите на трактора и да наблюдават активността на местоположението. Те могат да контролират трактора, който тегли ремарке за зърно, заедно със зърнокомбайна, докато той разтоварва в движение. Автоматизираната синхронизация на комбайна и ремаркето спестява разпиляване на зърно при разтоварване. Когато това стане, тракторът ще се върне в предварително определена зона за разтоварване. Цялата операция е завършена без втори шофьор.

 

Интуитивната система помага на фермерите да управляват ефективно своя автопарк, като проследяват покритието на комбайните си в реално време, анализират производителността на трактора и комбайна, състоянието на горивото и времето за работа и наблюдават в реално време местоположението на всички техни машини. Всички данни се архивират и съхраняват на облачна платформа.

 

Следващата стъпка на New Holland към автономна работа

 

T8 с Raven Autonomy е най-новата стъпка в непрекъснатото развитие на New Holland на нейното портфолио за прецизно земеделие и инвестициите в нейните стратегии за цифрова трансформация. Придобиването на Raven от CNH Industrial през ноември 2021 г., основано на дълго партньорство, беше част от тази стратегия, добавяйки големи възможности за иновации в технологиите за автономно и прецизно земеделие.

 

Пионерските иновации на Raven в областта на прецизното земеделие, техният богат опит с продуктите, експертен опит в софтуера, ориентиран към клиента, и инженерен напредък дават значителен тласък на възможностите на машините на New Holland, както се вижда от T8 с Raven Autonomy™.

 

Технологиите без водачи, комбинирани с гамата интелигентни решения, които предлагаме в момента, подобряват ефективността при отглеждане на всякакви култури в безброй приложения с по-голяма прецизност, производителност и гъвкавост, както и по-висока надеждност при предизвикателни метеорологични условия.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->