new holland logo
image image
carlo-lambro_509x339_pad_478b24840a

NEW HOLLAND отново печели титлата “Трактор на годината" – 2015

T3F на New Holland Agriculture спечели TOTY® 2015 – Специализирана награда - Best of Specialized award – това е невероятно постижение в специализирания сегмент

Назад

 


 

 

   

След продължително наблюдение и анализ от страна на журито върху работата на всички състезатели в полеви условия, в рамките на шест месеца, новият трактор на New Holland T3F спечели титлата Трактор на годината® - Най-добрият от специализираните трактори 2015 - Best of specialized. Тази новина беше съобщена по време на EIMA, едно от най-важните европейски изложения на селскостопанска техника и оборудване, провеждащо се в Болоня, Италия.

"Наскоро New Holland засили водещите си позиции в сегмента “специални трактори” за обработка на овощни градини и лозя с пускането на новите серии T3F. Те предоставят на производителите компактност, маневреност и надеждност, които са им необходими за работа в полето", това обясни Лука Майнарди, ръководител на проддуктовия мениджмънт на сектор трактори.

Журито, включващо 23 водещи журналисти – експерти по земеделска техника от цяла Европа, оцени T3F като техника, която е в състояние да предложи най-доброто в полевата работа за отглеждане на култури. Той е идеален за производителите, търсещи специфично оборудване с перфектен баланс между производителност и пъргавина на движение в тесни пространства.

 

"Тази награда е доказателство за упоритата работа и отдаденост на всички, които участват в разработването на T3F", заяви Карло Ламбро, търговски директор на New Holland Agriculture. "Тази важна промишлена награда е още едно голямо признание за New Holland и за водещата й позиция в сегмента на специаизираните трактори. Винаги в първите редици по отношение на иновации в оборудването още от 1934 г., New Holland Agriculture продължава да предлага пълна гама от решения за трактори, изцяло отговарящи на нуждите на клиентите, които работят в овощни градини и лозя ".

 

Серия нови T3F: високопроизводителни компактни трактори за обработка на земята

 

Тракторите New Holland T3F са предназначени за нуждите на овощарите и лозарите, които търсят мощни, но компактни машини с голяма гъвкавост и първокласно изпълнение в диапазона от 36,8 до 53 кВт (50-72 к.с.).

 

Въпреки изключително компактните си размери, четирите модела от серията T3F са разработени, за да задоволят всички изисквания за мощност, дори при интензивни овощни култури. Те са оборудвани с мощен трицилиндров турбо FPT Industrial S8000 двигател, който осигуряват достатъчно мощност и въртящ момент за различните специализирани задачи. Tier 3 – съобразена с двигателя технология осигурява ниски емисии, ниско ниво на шум и вибрации, и максимална икономия на гориво. На разположение е и висок въртящ момент до 295 Нм, заедно с внушителните 34% от резервен запас на въртящия момент, което допълнително увеличава ефективната на работа на полето.

 

 

Последно решение при тракторите за висока производителност, гъвкавост и комфорт

 

Тракторите от серията T3F се движат с лекота между редовете, благодарение на ултра-стеснения си корпус – само 135 см. в най-широката част. Това позволява на оператора да маневрира с лекота в лозята, без да уврежда културите, идеален е за пръскане, култивиране. Маневрирането в тесни пространства не е проблем, поради малкото разстояние между осите – 186 см. и радиус на завиване от едва 3.4 м. Рол-барът може да бъде напълно сгънат, ако се налага.

Постигната е впечатляваща хидравлична ефективност, с помощта на две хидравлични помпи с постоянен работен обем с общ дебит от 84 литра в минута: помпа 52 л/мин. е предназначена за трите хидравлични двойки клапани, спирачките на ремаркето и предоставя изключителна спирачна ефективност дори при превозване на напълно натоварено ремарке. Предвидената отделна помпа с дебит 32 л./мин. се грижи за комфорта при управление на машината, без значение от натоварването на хидравликата.

 

Серията T3F има товароподемност до 2277 кг. Патентованите и изпробвани от New Holland Lift-O-Matic ™ устройства за контрол на задното прикачване са стандарт в целия диапазон и позволяват на оператора да повдига и обръща задно прикаченото оборудване към предварително зададена позиция чрез използването на единен контрол. Скоростта на движение на прикачения инвентар не зависи от теглото му, като е гарантирано, че когато се използва дори пълният капацитет на повдигане, прикаченото устройство ще се прибира тихо и ще работи плавно.

 

Тракторите T3F могат да бъдат ооборудвани с богат избор от трансмисии, които покриват нуждите на всеки професионалист. Стандартната трансмисия 12х12 Synchro Shuttle ™ предлага изключителна ефективност, докато скоростният вариант 40 KPH е на разположение за операции, които изискват висока скорост на движение. Като възможност се предлага 20x20 Synchro Shuttle™ с „пълзящи скорости“ – сто метра в а час, което е идеално за трактори със специално предназначение и за приложения с ръчно засаждане.

 

Ключова характеристика на сериите T3F е високият комфорт и издръжливостта. Платформата с еластично окачване осигурява перфектно изолиране от шум и вибрации, в допълнение към неповторимия комфорт и ергономичност на средата, в която работи операторът. От голямата, регулираща се седалка, операторът разполага с неограничена видимост във всички посоки. Достатъчно опростени, всички управляващи контроли са под ръка за оператора и са групирани така, че да осигурят максимален комфорт по време на дългите работни дни.

 

 

Основавайки се на традицията и високите постижения в сегмента на специализираните трактори на New Holland Agriculture, новата серия T3F е най-авангардното решение при тракторите за висока производителност, гъвкавост и максимално удобство при изпълнение на всяка работа в овощната градина.

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->