new holland logo
image image
IMG-20210802-WA0001-1024x768_509x339_pad_478b24840a

New Holland Agriculture си партнира с MacDon Industries Ltd.

В края на 2021 г. New Holland оповести ново стратегическо партньорство с MacDon Industries, водещ канадски производител на хедери за комбайни. От 2022 г. MacDon предллага пълна гама от кобрандирани драпер хедери за комбайни чрез дилърската мрежа на New Holland по целия свят. В България хедерите се предлагат от единствения официален вносител на New Holland за страната Интерагри България.

Назад

„Откакто New Holland за първи път създаде комбайна Twin Rotor® през 1975 г., нашата марка винаги е фокусирана върху предоставянето на най-високо качество на техника за прибиране на зърното, с най-ниска загуба на реколта за нашите клиенти“, каза Карло Ламбро, Президент на бранда New Holland Agriculture. „Водещата в света продуктова линия за комбайни и дилърската мрежа на New Holland, в съчетание с водещия в света експертен опит и продуктите на MacDon, заедно, ще предоставим най-добрият пакет за прибиране на реколтата за нашите дилъри и клиенти в класа си.” Новите съвместно брандирани драпер хедери ще допълнят широкото предлагане на хедери за комбайните на New Holland. Производството на хедери за зърно Varifeed™ на New Holland и хедери за царевица CornMaster™ ще продължи, позволявайки на марката да предложи най-добрите решения за хедери, подходящи за всеки клиент.

Ларс Скьолдагер Соренсен, Ръководител на отдела за управление на продуктите за прибиране на реколтата, заяви: „New Holland и MacDon са добре установени като лидери в областта на процеса на прибиране на реколтата. Обединяването на опита от двете марки ще отключи потенциала за значително увеличаване ефективността за нашите клиенти и намаляване на техните текущи разходи. Това партньорство създава предпоставки за реализиране на най-добрия сценарий за двете марки, нашите дилъри и най-важното, за нашите клиенти.”
 
Базирана в Манитоба, Канада, MacDon произвежда високопроизводително оборудване за прибиране на реколтата повече от 70 години. New Holland и MacDon имат обща страст да помагат на фермерите и изпълнителите работят по-ефективно, за да прибират реколтата и да изхранват света. Макдон ще продължи да произвежда и разпространява пълната си линия от хедери за комбайни под марката MacDon за всички свои дилъри и клиенти, ползващи всички марки комбайни.

Очаквайте хедерите на MacDon на щанда на Интерагри България на тазгодишното издание на БАТА Агро 2022 г., което ще се проведе от 16 до 20 май традиционно на летището на Стара Загора. За повече информация: 0700 46 666 и търговската мрежа на Интерагри - контакти.
 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->