new holland logo
image image
NH_01_Our_History_Press_NH_def_509x339_pad_478b24840a

New Holland Agriculture празнува 125 години история

New Holland Agriculture навършва 125 години: повече от век ангажимент към пет поколения земеделски производители по целия свят, като прави живота им по-лесен и селскостопанският бизнес по-ефективен и устойчив.

Назад

 

„New Holland има богато наследство, започнало в малък град в Пенсилвания, като се превръща в глобална марка, присстваща в 170 страни. Това е история, белязана от важни иновации, които променят селското стопанство. Той обединява уникалното наследство на марки като Ford, Fiat, Braud и Claeys. Най-важното от всичко е историята, белязана от хората: нашите клиенти, нашите дилъри, служители, ден след ден, година след година. Заедно ние сме изправени пред много предизвикателства на селското стопанство, като помагаме на земеделските производители да свършат работата ефикасно и печелившо, за да извлекат най-доброто за своя бизнес. " споделя Карло Ламбро, Президент на марката на New Holland Agriculture.

 

Ню Холанд е партньорът на фермерите за всеки сезон, в добри и трудни времена: „Живеем в извънредни обстоятелства, които променят начина, по който съществуваме и работим по начин, който никога не бихме могли да си представим.“, добавя Ламбро. „Ситуацията, в която се намираме подчерта жизненоважната роля на селското стопанство и накара обществеността да осъзнае колко важни са фермерите в живота им. Селското стопанство реагира на кризата мощно, като продължи успешно да осигурява доставките на храни без прекъсване в условията на изключителни трудности. New Holland остава на страната на земеделските производители през целия период, предоставяйки необходимата подкрепа. Продължаваме да инвестираме в бъдещето и ще използваме максимално възможностите на новите технологии, свързаност, автоматизация и алтернативни горива - работим заедно за устойчиво земеделие. Докато отбелязваме 125-годишнината си, в този безпрецедентен момент в историята, ние гледаме на бъдещето с увереност.“

 
 

Историята на New Holland: нашето иновационно наследство

 

New Holland е основана от пионери в селското стопанство, чието наследство живее в ценностите, които движат марката до днес:

 

Abe Zimmerman, който разбра важността на посрещането   на  нуждите на клиентите с прости решения и надеждна   поддръжка и чиято малка компания за машинна обработка,   основана в Ню Холанд, Пенсилвания през 1895 г., един ден   прерасна в световна марка.

 

Хенри Форд, който имал визионерската цел да направи  иновациите и механизацията достъпни за всички и произведе  първия масов трактор в света през 1917 г.

 

Джовани Анели, който видя как едно решение, разработено   за специфична нужда, може да бъде разширено, за да   предостави на фермерите по целия свят интелигентно   решение с лесни за използване иновативни машини,  демонстрирайки първия си трактор на Fiat през 1918 г.

 

Леон Клейс, който посвети специализираните си знания за  улесняване на живота на фермерите и доведе до първия  европейски самоходен комбайн през 1952 г.

 

 Така след цели 125 години, New Holland остава надежден,   открит и отзивчив, иновативен и устойчив партньор за   земеделските производители по целия свят.

 


Ню Холанд днес: партньорът на фермерите за всеки сезон

 

И до днес New Holland стои на страната на клиентите си, изграждайки близки, дълготрайни отношения, за да работи в партньорство за техния успех. Затова New Holland избира своите партньори по света много внимателно, като водещ критерий е високият им професионализъм, качеството на предоставяните услуги и ефективност на работа. С около 2000 дилъри и 5000 точки в световен мащаб, New Holland винаги е близо до всички земеделски производители, със своето широко портфолио от продукти и услуги, готова да придложи решенията, от които се нуждаят.

 

New Holland e една от най-цифрово свързаните марки в бранша със своите PLM ™ решения, като така работи за бъдеще, в което фермерите могат да ръководят своите дейности по-инициативно, превръщайки фермата в свързана и интелигентна екосистема.Дилърите на New Holland по целия свят помагат на своите клиенти да работят ефикасно и изгодно, с водещи в индустрията решения, фокусирани върху иновациите, устойчивостта и изключителната ефективност на разходите, в крачка с тенденциите, движещи селското стопанство - дигитализация и свързаност, автоматизация, обслужване, алтернативно задвижване.

 

New Holland също е иноватор и по отношение на устойчивото селско стопанство и алтернативните горива, чрез своята стратегия за чиста енергия, която доведе до разработването на прототипа на трактора Methane Power, с който се затваря кръговия цикъл на икономика с трактор, задвижван от метан или биометан, който може да бъде произведен във фермата. В следващите години New Holland ще продължава да лидерства прехода на селското стопанство към възобновяеми горива, продължавайки своя проект за метан, който е в основата на ангажимента на марката за устойчивост.

 

В България марката New Holland е представлявана официално от „ИНТЕРАГРИ България“. Компанията е единственият официален вносител на New Holland за България и разполага с 12 собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner. Компанията е фокусирана върху предлагане на цялостни интегрирани решения за земеделието, като освен пълната гама техника на New Holland, предлага и прикачна техника на редица топ марки. Пълното портфолио на New Holland можете да видите на сайта на ИНТЕРАГРИ България

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->