new holland logo
image image
viber_изображение_2022-09-01_12-47-57-045_509x339_pad_478b24840a

NEW HOLLAND 2023: повече производителност и ефективност, повече устойчивост, повече ползи за фермера

Единственият официален вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ взе участие в традиционните NEW HOLLAND FIELD DAYS 2022 GRIMMA, GERMANY.

Назад

По традиция в края на август се проведоха ДНИ НА ПОЛЕТО НА NEW HOLLAND във фермата на един от големите клиенти на компанията, намираща се в Grimma- Fremdiswalde, Германия. Фокус и тази година бяха редица технологични иновации  от света на земеделската  и строителна техника на световния лидер NEW HOLLAND, с цел по-висока производителност, повече устойчивост, редица икономии и оптимизации с ползи за екологията и ефективността на работа на фермерите по цял свят.

 

Събитието беше открито от г-н Марсело Педрацини, Бизнес директор за Австрия и Източна Европа в New Holland Agriculture. В рамките на два дни екип от обучители презентираха нови модели и подобрения в гамата на NEW HOLLAND, като участници от дилърствата в Европа, имаха възможност да ги тестват наживо. Представителите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ - единственият официален вносител на NEW HOLLAND за страната, също взеха участие в събитието.

 

Основен акцент в мащабното събитие беше новото партньорство на NEW HOLLAND със световния лидер в производството на изключително здрави и високо производителни драпер хедери MACDON. Благодарение на Active Float системата, която държи хедерите плътно до земята и изключителната здравина на мотовилото, хедерите на MACDON гарантират 20% повече капацитет, 70% повече гъвкавост и 30% по-бързо рязане. Предлагани в размери до 15,2 м, хедерите на канадския производител осигуряват безпроблемно прибиране на реколтата при всички култури, във всякакви условия. Припомняме, че хедерите на MACDON бяха представени в България за първи път на щанда на ИНТЕРАГРИ на най-голямото изложение за агротехника и иновации БАТА АГРО 2022, което ежегодно се провежда на Летището в Стара Загора.

 

Друг акцент в представянето беше и пълната гама паралелепипедни и кръгли балопреси на NEW HOLLAND с нови модели, дизайн и редица технологични подобрения, придаващи уникални предимства на балиращата техника на световния производител. Специално внимание в представенето беше отделено на новата BIGBALER PLUS DENSITY, с която NEW HOLLAND революционизира света на големите бали. Тя надгражда предходния модел BIGBALER HIGH DENSITY, който предлага избор от различни големини 80х70, 120х90 см, висока производителност с всички култури, като осигурява с до 22% по-висока плътност. Проектирана за издръжливост, висока производителност и икономичност със системата за допълнително нарязване CropCutter  с 29 ножа, технологията за връзване LoopMaster, първата в индустрията концепция за хидравлична ос с големи тандемни колела.

 

В категорията на тракторите фокусът беше върху новият мултифункционален трактор NEW HOLLAND T5s, който ще влезе в масово производство през 2023 г. и специализирани трактори за високо ефективна работа в лозаро-овощарски и животновърдни стопанства. В контекста на политиката на NEW HOLLAND за Clean Energy Leader, тракторите се характеризират с висока производителност и отлично представяне по отношение на икономии и спазване на екологични норми.

 

Представителите на дилърствата имаха възможност да изпитат наживо редица подобрения в телематик системата на New Holland MyPLM Connect, с която осигурявате постоянна и ефективна свързаност на автопарка във вашето стопанство, като си осигурявате двустранна комуникация с машината в реално време, която можете да управлявате отдалечено, както и анализирайки моментните данни да вземате информирани решения с цел по-висока ефективност на вашата земеделска техника.  

 

На събитието бяха представени наживо с опция за тест драйв и новите попълнения и подобрения в гамата на Midi & Mini челни товарачи за 2023 г. NEW HOOLLAND разширяват портфолиото с нови модели, които запълват липсващи ниши в областта на средния и малък обхват на челните товарачи, характеризиращи се с повишена гъвкавост на работа, подобрено ниво на сигурност, отлична видимост върху зоните за работа, редица разширени възможности и увеличен капацитет.

 

Прикачната техника на NEW HOLLAND също беше представена с подобрения в областта на косене, култивиране и пръскане на почвата.  От тази година NEW HOLLAND влезе в още едно знаково партньорство със световния производител на техника за прецизно земеделие RAVEN, така на пазара се появиха култиватори с повишено ниво на качество, здравина и ефективност на работа.  Новата косачка NEW HOLLAND Megacutter 860 има увеличен капацитет на работа с по-голяма площ и мощност.

 

Пълната гама на NEW HOLLAND можете да намерите в ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, единственият официален вносител на марката в страната. ИНТЕРАГРИ разполага със собствена търговско-сервизна мрежа, покриваща територията на цялата страна.  За повече информация, посетете www.interagri.bg или се обадете на 0700 46 666.

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->