new holland logo
image image
big-4_509x339_pad_478b24840a

Модерният бизнес е социално отговорен

Източник: в. "Български фермер"

Назад

 

 

 

ИНТЕРАГРИ България поставя нови стандарти в отношенията със своите клиенти

 

Мнозина смятат, че на Балканите социалната отговорност и европейските ценности в бизнеса могат да виреят само в статиите за чуждестранния опит на големите корпорации. Една млада българска фирма обаче ги опроверга напълно.

Представянето на фирма ИНТЕРАГРИ България на престижното изложение БАТА Агро, в Стара Загора, събуди интереса и коментарите на всички още от първия ден на изложението.

Партньорски вместо „търговски“ взаимоотношения

Фирма ИНТЕРАГРИ стартира своята дейност през 2013 г., като единствен официален вносител на NEW HOLLAND у нас, оторизиран да предоставя пълна заводска гаранция и най-добрите условия за закупуването на земеделска техника от реномираната марка. Още от тогава в активностите на фирмата прозира един изцяло нов, за агро сектора у нас, модел на мислене и управление, насочен към клиента.

Като част от тази политика ИНТЕРАГРИ развива една от най-големите сервизни мрежи и стартира някои изключително успешни кампании за насърчаването на българския бизнес, като актуалните в момента – „НОВИ машини на ДЕМО цени“ и уникалното финансиране с ниска годишна лихва, подкрепено от NEW HOLLAND.

Спестените пари обаче не са всичко. На сектор 12, на изложението в Стара Загора, ИНТЕРАГРИ изненада посетителите с нещо ново – отношение и признателност за проявеното доверие. Големият акцент в представянето на фирмата се оказаха клиентите.

"Ние сме в планински район с големи наклони и „тежки“ за обработка кафяви горски почви. Нашият NEW HOLLAND ТD5 обаче работи отлично и не среща никакви затруднения."

Николай Цанов, Ябланица

 „От години работя с машините на NEW HOLLAND. Няма комбайн с по-висока производителност от серията CR. Имам и три трактора – TD5, T7 и T8. До един са здрави, икономични и ефективни. Сервизът и поддръжката на ИНТЕРАГРИ също са безупречни.“

Юлиан Борисов, Видин

„Откакто използваме машините на NEW HOLLAND вдигнахме годишната реколта и започнахме да прибираме чисто и добре овършано зърно!“

Асенови, Брезник

Цитати като тези ще приветстват посетителите до 11 септември на щанда на напредничавата компания. Идеята се родила по време на организацията. От ИНТЕРАГРИ споделят, че търсели специален начин да покажат своето уважение към най-доверените си партньори – фермерите. Затова решили да направят ретроспекция на годината, чрез думите на най-важните за тях – клиентите. Самите цитати подбрали от писмена кореспонденция и интервюта в медиите както на големи земеделски производители, така и на представители на семейния бизнес в сектора, обработващи стопанства от 1000 – 1500 декара.

Визия за взаимна помощ и развитие

Всеки допир на екипа на Интерагри с фермерите носи отпечатъка на този модерен подход на уважение и съпричастност. Представянето на фирмата в социалната мрежа Фейсбук драстично се различава от стандартните рекламни бизнес страници и наподобява много повече на приятелска група. Малко общество, в което се насърчава споделянето на личния опит и мнение на земеделските производители. Това, което привлича основния интерес към страницата е именно отворената възможност хората да обменят идеи, съвети и снимки от забавните моменти на полето. Място, на което да задават въпроси за своите машини и да получат пряк достъп до най-квалифицираната помощ по отношение на представяните от ИНТЕРАГРИ световни марки.

Личното отношение личи и в малките закачки, и игри с подаръци, които организира фирмата. Няма пропуснат повод за усмивка и добро настроение, като специални картички изненада със снимки от феновете и развлекателни световни новини свързани с агро сектора. Затова и страниците е сред най-преглежданите и бързо развиващите се у нас.

Неспирни инвестиции в бъдещето

Представата на ИНТЕРАГРИ България за инвестиране в бъдещето не се ограничава само с развитието на отлична сервизна мрежа и специалното обучение на мобилни екипи, които да обезпечават спокойната работа на фермерите дълго след реалната покупка на дадена машина. Те инвестират в истинското бъдеще на отрасъла – бъдещите земеделски производители, агрономи и механизатори. До момента фирмата има завършени няколко по-малки проекта по осигуряването на стаж и работа за завършващи специалисти, които искат да намерят своето развитие близо до родните си места. Налице е и проект, който предоставя възможност на студентите в Аграрния университет, в Пловдив, да се докоснат до съвременната техника и технологии в селското стопанство. Дори малки стъпки, тези проекти са успешен старт, който дава нужната сигурност за една по-мащабна кампания, в подкрепа на младите хора и българското специализирано образование, която предстои да се разгърне през следващата година.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->