new holland logo
image image
1_509x339_pad_478b24840a

Къде и какво можете да видите на Агритехника?

Назад

 

NEW HOLLAND Agriculture представя света на своите изключително високотехнологични и производителни машини на площ от цели 3,100 м². Световният бранд можете да намерите в зала 3, щанд D06. На място можете да потърсите и представител на единствения официален вносител на NEW HOLLAND за България – ИНТЕРАГРИ.

 

В централната зона на изложбената площ са разположени основните атракции – кабина симулатор на световните рекордьори, комбайните CR, трактори от обновената серия Т7 и тяхното естествено продължение, мощните бойци с ненадмината издръжливост при високи натоварвания – двата премиерни модела NEW HOLLAND T7 HD (Heavy Duty).

 

На изложението ще бъде представена и обновената серия на най-високопроизводителните комбайни СХ, с новия модел за серията – СХ 8.85 и първите за Европа модели Т8 Auto Command™ SmartTrax™. Очакват ви и още много новости, нововъведения и забавления!

 

Grégoire-Besson, безспорният лидер в почвообработващата техника, също ще представи най-новите си разработки в рамките на изложението в Хановер. Ще ги намерите в зала 11, щанд С22. Сред най-интересните модели, които ще можете да видите са новите 4-5 или 6 корпусни плугове R6, второто поколение на емблематичните плугове VOYAGER, увеличаващи ефективността на обработките с до 30%, полунавесните лехообразуватели (представен е 12 м. модел, оборудвана за царевица) и за първи път – новата гама компактни дискови брани NORMANDIE.

 

KINZE за пръв път взима участие в рамките на най-голямото земеделско изложение в Европа Агритехника. Най-високо прецизните пролетни сеялки ще намерите в зала 12, щанд B65. У нас марката набира популярност през последните години с патентования си вакуумен изсяващ апарат, постигащ точност от 95-98%, при работна скорост до 15 км./ч.

 

Не пропускайте да следите нашия сайт и Фейсбук страница, за да сте в крак с последните новини от Агритехника и всички иновации представени на изложението.

 

*Източник снимки – Фейсбук: Agritechnica

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->