new holland logo
image image
karusel_naemi-kupi_509x339_pad_478b24840a

Жътвата не може да чака - инвестирайте сигурно!

С услугите "Наем на комбайн с опция за покупка" и "Абонаментни планове за заместващ комбайн", ИНТЕРАГРИ гарантира повече сигурност и спокойствие на своите клиенти по време на натоварения жътвен сезон.

Назад

Комбайнът е добре обмислена инвестиционна покупка, която гарантира дългосрочната сигурност на бизнеса ви. С цел да отговори на индивидуалните клиентски потребности в днешните все по-усложнени агро-климатични условия и все по-високи очаквания към търговците на земеделска техника, от м. март ИНТЕРАГРИ въвежда редица иновативни бизнес услуги, уникални за пазара на земеделска техника в България, с които предоставя добавена стойност на клиентите на зърнокомбайни NEW HOLLAND. С услугите Наем на комбайн с опция за покупка и Абонаментни планове за заместващ комбайн, ИНТЕРАГРИ гарантира повече сигурност и спокойствие на своите клиенти по време на натоварения жътвен сезон.

 

Услугата „Наеми и Купи“ - наем на нов комбайн NEW HOLLAND от ИНТЕРАГРИ България с опция за покупка

 

Комбайнът е добре обмислена инвестиционна покупка, която гарантира дългосрочната сигурност на вашия бизнес, ето защо изборът му е от съществено значение и зависи от множество фактори. Неговата стойност се определя не само от цената, която заплащате в момента, но и от всички, вложени в него иновативни технологични решения, както и от условията на гаранция, поддръжка и услуги с добавена стойност, предлагани от производителя и официалния вносител в страната.

 

В днешните  все по-усложнени агро-климатични условия, на помощ идват иновативните технологии, гарантиращи високи качество и производителност, а това да имате иновативен и технологично напреднал комбайн на ваше разположение по всяко време е най-доброто решение за максималната ви ефективност. Комбайнът работи при много високо натоварване, концентрирано само няколко седмици в годината, затова сигурността е ключов фактор при избора.

 

С цел да отговори на индивидуалните клиентски потребности и все по-високите очаквания към търговците на земеделска техника, от м. март ИНТЕРАГРИ въвежда редица иновативни услуги, уникални за пазара на земеделска техника в България. С услугата НАЕМИ И КУПИ, Интерагри предлага възможност за наем на нов комбайн New Holland с опция за покупка. Само така ще се уверите на практика в предимствата на комбайна, който ще закупите и ще си гарантирате качествена жътва, висока производителност и отлична печалба, като се възползвате от най-високите достижения на световния иновационен лидер в прибиращата техника NEW HOLLAND.

 

С НАЕМИ И КУПИ от ИНТЕРАГРИ имате комбайн на ваше разположение за определен от вас срок (минимум 7 дни), при изгодни и гъвкави условия за наем. Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за България, ИНТЕРАГРИ предлага и най-добрите условия за покупка, като наетият комбайн се ползва и с допълнителни преференциални условия, гаранция от производителя, качествено следпродажбено обслужване със сертифициран сервиз и оригинални резервни части. ИНТЕРАГРИ България разполага с широка мрежа от собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужването Top Partner на NEW HOLLAND, гаранция за дългосрочната сигурност на направената покупка.

 

Световен иновационен лидер в прибиращата техника, в портфолиото си NEW HOLLAND предлага решение за всеки – с комбайни, подходящи за жътва на площи от 2 000 до над 10 000 дка. Обсъдете вашите индивидуални потребности с регионалните търговски представители на ИНТЕРАГРИ територията на цялата страна. 

 

Абонаментни планове за заместващ комбайн New Holland СТАНДАРТ и ПРЕМИУМ гарантират вашите сигурност и спокойствие по време на жътва.

 

От месец март ИНТЕРАГРИ добавя още една услуга  в своето портфолио, с която гарантира спокойствието и сигурността на клиентите си по време на натоварения жътвен сезон -  абонаментни планове за заместващ комбайн по време на жътва. Клиентите могат да избират между 2 пакета от услуги – Стандарт и Премиум, които им осигуряват спокойна работа и гарантирана сигурност, че реколтата ще бъде прибрана качествено и навреме.

 

Със стартовия пакет услуги, включени в абонаментния план Стандарт, клиентът гарантирано ще получи заместваща машина, в случай че проблемът не е отстранен до 48 ч. от диагностицирането му. След изчерпване на абонамента, таксата се приспада от цената на услугата за първите 4 дни, а клиентът получава 10% отстъпка от стандартния наем на комбайн, като ползва гарантиран приоритет. 

 

В допълнение, с пакет Премиум, абонатите на услугата получават отстъпка до 90% от транспортните разходи, в зависимост от местонахождението на заместващата машина и базата на клиента. В пакета са включени и Автокаско, Гражданска отговорност, разрешителни ГДНП, АПИ, в случай на необходимост за съответната машина.

 

Запазете своето предимство за предстоящата жътва - заявете НАЕМИ И КУПИ и се абонирайте за заместваща машина на тел. 0700 46 666  Бройките и моделите на зърнокомбайните са ограничени!

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->