new holland logo
image image
Nagrajdavane_509x339_pad_478b24840a

Интерагри с 6 награди за Принос в механизацията на земеделието

По случай "Деня на механизацията", за втора поредна година бяха раздадени наградите за "Принос в механизацията на земеделието"

Назад

 

По случай "Деня на механизацията", за втора поредна година бяха раздадени наградите за "Принос в механизацията на земеделието".

 

 

Като най-голям "отличник" на церемонията се представи фирма ИНТЕРАГРИ България с цели шест отличия за представяните от нас брандове, в раздел две – "Иновации".

Първо място в категория "Самоходни прибиращи машини", подкатегория – големи стопанства, заслужено спечели новият модел от серията СХ – СХ 8.85.

Като специализирана машина, първо място в категория "Самоходни прибиращи машини" спечели и гроздокомбайнът BRAUD 9000L.

Отличени още бяха бюджетната линия високо надеждни обръщателни плугове Prima на Gregoire-Besson, иновативният култиватор TETRA на френската марка, специализираната лозарска пръскачка Spin Rafal на AgroJet и ненадминатите в своята прецизност пролетни сеялки KINZE с модела 3600.

 

 

Организатор на конкурса е в. "Земеделска техника", а в журито са включени още представители на Контролно-техническата инспекция, Селскостопанската академия, Русенският университет "Ангел Кънчев", Аграрният университет в Пловдив и Научно техническият съюз по машиностроене. 

 

Хубавият повод се съчета с отпразнуването на 25-тата годишнина на в. "Земеделска техника". Да им е честит юбилея и да продължават в същия дух да следят неизменно всички новости в областта на земеделието, и да осъществяват реална връзка между медиите, бизнеса и науката. Честита годишнина!

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->