new holland logo
image image
targ-za-sait_509x339_pad_478b24840a

Интерагри предизвикателство на БАТА Агро

Най-големите изненади и атрактивни предложения на БАТА Агро ви очакват при ИНТЕРАГРИ България – Сектор 12. По традиция официалният вносител на престижната марка NEW HOLLAND е заложил на ефектно представяне и конкурентни предложения за широка гама земеделска техника. Всички посетители ще имат възможността да се включат и в невиждано до сега предизвикателство, още на втория ден от панаира.

Назад

 

 

 

ИНТЕРАГРИ България ви предизвиква: 

– Купете си трактор за 1 евро 
…ако не ви надцакат!

Включете се в наддаването на официалния вносител на NEW HOLLAND за България и може да си тръгнете от изложението с нова машина на сензационна цена. 

Начало: 9 септември, 11 часа 
Място: БАТА Агро, Стара Загора – Сектор 12 

 

Заповядайте при нас от 8 – 11 септември, за да видите най-доброто от богатата гама трактори и прибираща техника на NEW HOLLAND. Запознайте се от близо и тествайте лично някои от работливите бойци включени в промоционалната ни кампания “НОВИ машини на ДЕМО цени“.

Специално за панаира най-големият роторен комбайн у нас CR 9.90 ще демонстрира иновативните вериги Terra Glide, подобряващи тракцията и повишаващи производителността. Гигантът, от прочутото семейство на световните рекордьори CR, ще бъде оборудван и с непоказван до сега изключително надежден 12-редов царевичен хедер. 

 

 

 

 

 

 

Фирма Интерагри е и единствен оторизиран вносител на ненадминатите сеялки KINZE. По време на пролетните демонстрации те представиха 6-редовия модел KINZE 3000 с прецизния до 95% вакуумен изсяващ апарат и 12—редовия модел KINZE 3200. Изложението продължава тази линия с функционалния 16-редов модел KIZNE 3600, който вече предизвиква сериозен интерес. 


Заповядайте на щанд 12, за да видите и най-доброто от лидерите в почвообработващата техника Gregoire Besson, синоним на здравина и качество повече от 120 години. Отделете време и за високопроизводителните италиански пръскачки Agro Jet, които ще ви впечатлят с представения си самоходен модел. 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->