new holland logo
image image
DJI_0616_509x339_pad_478b24840a

ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2022

Щандът на ИНТЕРАГРИ беше разположен на повече от 1600 кв. м., с демо-поле и възможност за тест-драйв, бяха изложени 36 експоната от марките в нашето портфолио NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, BRANTNER, MACDON

Назад

Миналата седмица се проведе 14-тото издание на БАТА АГРО, най-мащабното изложение за земеделска техника, организирано ежегодно от Българската Асоциация на търговците на агротехника (БАТА) в гр. Стара Загора. Събитието беше открито на 16 май с официална церемония и приветствени слова от Министъра на земеделието г-н Иван Иванов и г-н Даниел Минев, Председател на БАТА и Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.


Щандът на ИНТЕРАГРИ беше разположен на повече от 1600 кв. м., с демо-поле и възможност за тест-драйв, бяха изложени 36 експоната от марките в нашето портфолио NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, BRANTNER, MACDON. Специално място беше отредено на представянето за първи път на живо в България първият и единствен в света 100% трактор на метан New Holland T6 Methane Power. Тракторът влезе в масово производство едва в края на годината, след като премина около 2-годишен срок на изпитване. T6 на метан демонстрира същата производителност като дизела, но с до 30% по-ниски експлоатационни разходи и 99% по-малко прахови частици, в сравнение с еквивалентен дизелов модел. Има опростена поддръжка - без EGR, PDF и без нужда от активна регенерация. 

 

Други акценти в новостите на щанда ни на БАТА АГРО 2022 са изключително здравите и висококачествени ремаркета от BRANTNER, както и световноизвестните драпер хедери MACDON, часто от портфолиото на NEW HOLLAND от началото на 2022 г. Пълна гама прикачна техника New Holland, Kingskilde и BEDNAR също имаха място на щанда. Изключително качествената сеялка OMEGA на BEDNAR, както и пролетните сеялки на KINZE с 99% точност също имаха ключови позиции на щанда. 



Допълнителна информация за всички продукти и модели от нашето портфолио можете да намерите на нашия сайт, както и на тел. 0700 46 666. Свържете се с вашия регионален представител на ИНТЕРАГРИ в страната - контакти

 

Благодарим за интереса и доверието на нашите партньори и до нови срещи!

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->