new holland logo
image image
fermer_2020_5_19_jatva_e_1-2_509x339_pad_478b24840a

ИНТЕРАГРИ е винаги до теб!

ИНТЕРАГРИ с извънредно работно време, дежурни сервизни екипи и спешен телефон по време на жътва

Назад

Сезонът на жътвата е един от най-важните за бизнеса на всеки зърнопроизводител. Това е и времето, в което ИНТЕРАГРИ България е на полето денонощно, наравно със своите клиенти, за да се погрижи за тяхното спокойствие и сигурност. По време на жътва комбайнът е подложен на изключително високо натоварване и машината е изложена на огромен риск от непредвидени повреди. Ако това се случи, всяка минута е от значение, защото зърното не може да чака!
 
 
Ето защо, през активния сезон за зърнопроизводителите, месеците юни и юли, ИНТЕРАГРИ България ще се погрижи за сигурността и комфорта на своите клиенти, като им осигури повече възможности за навременно сервизно обслужване и спешна поръчка на резервни части. За да гарантира 24-часово съдействие 7 дни в седмицата, за периода на жътва от 15.06.2021 г. до 31.07.2021 г., базите на ИНТЕРАГРИ работят извънредно от 8 до 20 ч. в делнични дни, от 8.30 до 17.30 ч. в почивни дни, а 24-часовата доставка на резервни части на склад е гарантирана. И тази година компанията открива специална телефонна линия за спешни обаждания на тел. 0700 46 666, като обажданията на този телефон ще бъдат обработвани приоритетно. В неработните часове ще може да бъде оставено гласово съобщение със заявка на телефонен секретар, която ще бъде обслужена още на следващия ден.
 
 
По време на жътва дежурните сервизни екипи работят практически денонощно за отстраняване на регистриран проблем на място при клиента. За ваше улеснение можете да видите контактите на дежурните сервизни специалисти тук.
ИНТЕРАГРИ България предлага и опцията заместваща машина с новите абонаментни планове за заместваща машина СТАНДАРТ и ПРЕМИУМ. Гарантирана е и доставката на резервни части до 24 часа на всички складови наличности. С всичко това, компанията работи по посока изграждане на доверени партньорски отношения със своите клиенти, с непрекъсната грижа за техните сигурност и комфорт по време на активния сезон.
 
 
За nовече информация и връзка с ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg
 
 

Вижте графика на ДЕЖУРНИ ЕКИПИ СЕРВИЗ

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->