new holland logo
image image
3_509x339_pad_478b24840a

Интерагри България тийм билдинг хижа Плевен

На 28 и 29 септември се проведе тийм билдинг за целия екип на Интерагри България, който се състоя на хижа Плевен в подножието на връх Ботев, Централен Балкан. В събитието взеха участие всички служители на компанията от централен офис и 12-те продажбено-сервизни комплекси в страната.

Назад

В условията на динамичен пазар и силна конкуренция, компанията отговаря, като търпи сериозно развитие. Само за една година Интерагри България увеличава екипа си с близо 30%. Проведеният през уикенда тийм билдингът е част от програмата за насърчаване развитието на служителите в компанията, с цел по-добро взаимно познаване и сплотяване на екипа, така че да е по-подготвен да отговори на предизвикателствата на пазара. 

Мястото за тийм билдинга не беше избрано случайно, високо в планината, така че да предизвика участниците, като ги извади от зоната им на комфорт и ги потопи в обстановка, в която екипно да се справят с предизвикателствата. Програмата включваше 1-часов преход до хижа Плевен и двудневна програма с активности, целящи да укрепят екипа, да стимулират взаимното опозноване и успешно справяне с предизвикателства в екип. В организираното вътрешно събитие взеха участие всички служители на компанията, работещи в централния офис и 12-те търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна.

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->