new holland logo
image image
INTERAGRI_109x102sm_PREVIEW_щанд бранд_509x339_pad_478b24840a

Интерагри България с щанд на бизнес форума InteliFresh2020

Интерагри България участва със свой b2b щанд на изложението InteliFresh 2020 в Интер Експо Център, София

Назад

Интерагри България участва на бизнес форума за производство и продажби на плодове и зеленчуци Inteli Fresh 2020, който се проведе на 31 януари в Интер Експо Център - София. Бизнес форумът за производство и продажби на плодове и зеленчуци срещна производители с големите търговски вериги, други български и международни търговци, преработватели и доставчици на технологии, продукти и услуги от градината до щанда. InteliFresh 2020 се организира в партньорство с Посолство на Кралство Холандия. 

Специално за секторите на лозарството и овощарството Интерагри България предлага комплексни решения от прикачна и самоходна техника на водещи световни марки, така че да задоволи всяка индивидуална потребност от пълния цикъл на работа. Гроздокомбайните BRAUD от New Holland с най-висока производителност и качество на продукцията, в съчетание с ниски разходи, са лидери в сегмента, с повече от 40 г. опит в иновациите. Самоходната специализирана техника на NEW HOLLAND със своите технологични предимства е способна да надмине всичките ви очаквания, като получите най-добрите условия от официалния вносител. Пълната гама пръскачки AGROJET осигуряват прецизна работа, висока ефективност, ергономичност и икономии. Работата с машините за резитба, обезлистяване, връзване от PROVITIS оптимизира ресурсите и съкращава процесите. Плуговете от серията Prima на световния лидер GREGOIRE BESSON са издръжливи и лесни за употреба, подходящи за малки стопанства.

 

На събитието присъстваха наши представители, с които посетителите имаха възможност да обсъдият наживо новостите в света на техниката и технологиите за овощарство и лозарство. Актуално портфолио от продукти, подходящи за сектора на лозарство и овощарство можете да разгледате тук: https://agriculture.interagri.bg/bg/products_lines/tehnika-za-lozaro-ovoshtarstvo

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->