new holland logo
image image
IMG_6951_509x339_pad_478b24840a

Интерагри България - официален гост

Интерагри България беше официален гост на официалното откриване на новата учебна година в Аграрен университет Пловдив.

Назад

На 16 септември преподаватели, студенти и официални гости откриха новата академична 2019/2020 година на тържествена церемония в Аграрен университет Пловдив, с който Интерагри България си партнира по отношение на стажантски програми. 

Гости на празника бяха: доц. д-р Янко Иванов – зам.-министър на земеделието, храните и горите, Петър Петров – и.д. областен управител, Н. Пр. Мачей Шимански – посланик на Полша, Н. Пр. Наргиз Гурбанова – посланик на Азербайджан, Волкан Бозкурт Танйълдъз – вицеконсул, Регионално консулство на Република Турция в Пловдив, Стефан Димитров – прокурист на „Неохим“ – Димитровград и председател на Съвета на настоятелите на АУ, Яна Вангелова – председател на Национално представителство на студентските съвети, гости от Западнопомерански технологичен университет в Шчечин, Полша – проф. Едуард Мелер, декан, проф. Павел Милчарски, зам.-декан и проф. Дорота Ядчак, преподаватели от патрниращи университети по проект ACROSS от Австрия, Чехия, Франция, Германия, Холандия и България. Интерагри България беше официален гост на откриването като представител на бизнеса в сътрудничество с Университета. 

Повече информация за стажантската програма на Интерагри България можете да намерите в нашата страница Кариери на сайта http://agriculture.interagri.bg/bg/careers

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->