new holland logo
image image
bednar 1_509x339_pad_478b24840a

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ С НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРО РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА ОТ BEDNAR FMT

Назад

На специално VIP събитие, организирано от BEDNAR FMT по случай честването на 25-годишнината от основаването на компанията, като партньор ИНТЕРАГРИ България беше удостоена с награда за Най-добро развитие на бизнеса (Great Business Development), връчена лично от един от създаделите на компанията г-н Ян Беднар. ИНТЕРАГРИ България е официален вносител на BEDNAR FMT в България от края на 2020 г., а отличието отчита успешното развитие на марката БЕДНАР в страната, съчетано с постигнатите бизнес резултати в изключително трудните условия за това кратко време.

 

Г-н Ян Беднар обяви наградата с думите: „В България винаги е било изключително трудно, отне ни години да открием добър бизнес партньор там и най-после имам усещането, че с ИНТЕРАГРИ България това започва да става реалност. С тази награда, бихме искали да изкажем своята оценка и признание за изключителната работа на нашия български партньор ИНТЕРАГРИ България за развитието и усилията, които ежедневно полагат в тези изключително трудни времена.“

 

На ВИП събитието присъстваха представители на партньорите на BEDNAR от цял свят, включващи общо 39 страни.  По време на събитието, състояло се в Кутна Хора, център на област Бохемия в Чешката република, се състояха и редица премиери на нови модели, сред които и предпремиера на дългоочакваният MATADOR – уникална за пазара сеялка за strip-till (лентова) сеитба. Официалната премиера на MATADOR предстои през есента, след което влиза в серийно производство и ще бъде в България до края на годината. „С MATADOR BEDNAR запълва една необходимост на пазара от голяма сеялка за лентова сеитба, изборът на каквито е силно ограничен. Новото при стриптил сеялката на BEDNAR е отличителният дизайн и здравата конструкция, характеризираща се с отлични качества в тежките условия, в които е предвидено да работи. Това е уникална по рода си машина, извършваща дълбока ивична обработка, торовнасяне и засяване с едно минаване. Убеден съм, че в България ще бъде отлично приета.“, добавя г-н Цветомир Костов, Регионален представител на BEDNAR за България, Сърбия, Хърватия и Гърция.

 

BEDNAR FMT е прогресивен производител на селскостопанска техника, специализирана в машини за обработка на почвата, засяване, торене и мулчиране. Тясната връзка на фирмата със селскостопанската практика прави BEDNAR FMT един от най-иновативните производители на земеделска техника, който разработва и произвежда машини с висока добавена стойност за крайните потребители. BEDNAR FMT s.r.o. е основана през 1997 г. Към момента компанията разполага с 450 души персонал и изнася своите продукти в 39 страни от Европа, Азия, Австралия, Северна Америка и Африка. BEDNAR работи с широка дилърска мрежа в цяла Европа, като от м. септември 2020 г. ИНТЕРАГРИ България АД е официален вносител и сервизен партньор на марката BEDNAR за страната.

 

„Марката BEDNAR е важно попълнение в портфолиото на ИНТЕРАГРИ. Компанията предлага много богато разнообразие от машини, които същевременно са здрави, издръжливи, високотехнологични и на балансирана цена. Това дава голяма добавена стойност към бизнеса на нашите клиенти, което е и наша основна стратегическа цел.“, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България АД.

 

ИНТЕРАГРИ България АД е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги с изградена мрежа от локации в цялата страна. ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Rauch, MacDon, Brantner, Kongskilde, Cochet, Provitis, Irrimec и др. ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна.

 

Всеки, желаещ да се увери на практика в предимствата и ефективността на техниката на BEDNAR, може да заяви своя test drive в търговската мрежа на ИНТЕРАГРИ България, както и на тел. 0700 46 666 или interagri.bg.

Съобщение за медиите

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->