new holland logo
image image
10-11 септември 2020 (4)_509x339_pad_478b24840a

INTERAGRI ACADEMY и NEW HOLLAND споделят know-how за ефективен агромениджмънт

Обучение за ефективно и устойчиво управление на земеделския бизнес и добавяне на стойност, предназначено за мениджъри в земеделието

Назад

Нашата мисия е да ви помогнем, като наши партньори, да направите своя бизнес по-успешен, по-ефективен и устойчив. Как? Като ви предложим технологични иновативни решения, съобразени в максимална степен с вашите индивидуални нужди, като ви консултираме в следпродажбеното обслужване и като споделяме с вас знанията и уменията, натрупани в дългогодишната ни работа на българския пазар като единствен официален партньор на New Holland за страната.

 

Академията на Интергари от години провежда специализирани обучения с практическа насоченост, с които споделя своето know-how с ученици, студенти, специалисти и мениджъри в земеделието. Напредъкът на новите технологии може да направи работата ни много по-успешна, ефектива и устойчива, като ни подпомогне в процеса на изграждане на стойност на бизнеса, само ако сме запознати с новостите, така че да знаем как да ги използваме.

 

През октомври Interagri Academy и New Holland организират еднодневен курс за Ефективно и устойчиво управление на земеделския бизнес и добавяне на стойност (Total cost of ownership). Обучението ще се проведе на 12 октомври 2020 г. в тренировъчния център на търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ в гр. Русе.

 

Цената на обучението е 360 лв. без ДДС и включва:

  • Пълен курс практическо и теоретично обучение, проведено от квалифицирани преподаватели, сертифицирани от New Holland.
  • Обучителни материали, споделено know-how
  • Кетъринг: Обяд; Кафе-паузи
  • Издаване на сертификат
  • Комплимент от NEW HOLLAND - оригинални рекламни материали

 

Програма на курса:

  • Стратегия - избор на стратегия, анализ приходи/ разходи, постигане на баланс между двете
  • Lead and Lag Indicators - водещи и забавящи индикатори, изготвяне на стратегически план, анализ и оптимизация
  • Дял на разходите - инвестиции, амортизация, такси, застраховки, финансиране, експлоатационни разходи, сервизни услуги, заплати.
  • Източници на загуби - на полето, от комбайна, транспорт и съхранение, оптимизация и ефективност.

 

В края на курса ще знаете как да изберете и да изготвите най-успешната стратегия за бизнеса, който ръководите, как да управлявате разходите си и да контролирате приходите си, като анализирате всички фактори, влияещи на мениджмънта на един печеливш, ефективен и устойчив фермерски бизнес.

 

За записване и въпроси, свързани с обучението можете да се обърнете към Силвия Божинова, тел. 0877 76 46 47, е-mail: silviya.bozhinova@interagribg.com

 

Последвайте фейсбук страницата на събитието.

 

Разгледайте брошурата на обучението! 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->