new holland logo
image image
IMG_9760_509x339_pad_478b24840a

Грандиозно представяне на NEW HOLLAND на АГРА 2014

АГРА 2014 приветства NEW HOLLAND за пръв път след 5 годишно отсъствие ИНТЕРАГРИ България представи марката NEW HOLLAND на Пловдивския панаир по един невероятен начин: за първи път в историята на панаира, земеделска техника се излага "на закрито" и на територията на цяла една палата. Атмосферата в палата номер 14 пресъздавааше атмосферата на световните изложения EIMA и Хановер

Назад

В началото на март Пловдив събра на едно място всички земеделци, производители и търговци на земеделска техника. Изложението АГРА се провежда от 1992 год. под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България, със съдействието на Селскостопанска академия – София. Може да се каже, че то бе едно от най-успешните досега: близо 500 фирми взеха участие в него като ангажираните площи поставиха своебразен рекорд.

23-то издание на АГРА бе забележително и по други причини. За първи път от 5 години на АГРА официално бе представена марката NEW HOLLAND. Това направи официалният вносител за България – ИНТЕРАГРИ България. Впечатляващо и грандиозно – така най-точно би могло да се определи представянето ѝ на изложението. От началото на 2013 г. компанията е официалният вносител на NEW HOLLAND за страната и участва за първи път на изложението АГРА.

От ИНТЕРАГРИ България АД бяха наела цяла палата с обща площ 3500 м², на която да покажат най-новото от света на NEW HOLLAND. Въпреки, че за пръв път в историята на АГРА се наема цяла една палата за излагането на земеделска техника, по-впечатляващ бе начинът, по който това бе направено от ИНТЕРАГРИ България. Атмосферата в палата с нищо не се отличаваше от тази на световните изложения в Хановер, EIMA-Болоня и СИМА в Париж. На едно място можеше да се види всичко най-интересно от света на New Holland – водещ световен производител на земеделска техника и лидер в прилагането на иновативни технологии. „Поставяме сериозен акцент не само върху продажбата на техниката, но и върху гаранцията и следпродажбеното обслужване“, сподели Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България. „Философията ни е да изграждаме партньорски взаимоотношения с нашите клиенти, като се грижим за това техният бизнес да е печеливш, пестейки време и ресурси. Ние сме открита и отговорна компания и работим с мисъл и желание за дългосрочни партньорски отношения. Казано по друг начин: поставяме фокуса в нашата работа върху клиента“ – добави той. В това всъщност се изразява мотото от представянето на ИНТЕРАГРИ на изложението: „Новото лице на New Holland в България“. От новата компания не се стремят към продажби „на всяка цена“, а към изграждане на добри и партньорски взаимоотношения с клиентите си, трайни като самите продукти на New Holland. „Виждаме нашата мисия и път в спечелване доверието на нашите клиенти и земеделската общност в България. Готови сме да подадем ръка и да откликнем на нуждите на всеки клиент, защото знаем, че те са различни при всеки фермер, а общото е нашето съвместно бъдеще в земеделието“, добави Даниел Минев.

Сериозните намерения на ИНТЕРАГРИ личаха и от интериора в самата палата. Вътре бяха изложени над 25 машини, подредени по определен начин, като над всяка бе поставен ефектен опознавателен знак за модела. Всяка от машините бе осветена с отделни прожектори, което подчертаваше типичните за New Holland цветове: синьо и жълто. В единия край на залата, подредени във формация като на полето, бяха изложени 5 комбайна, от всички серии New Holland. Гледката бе особено завладяваща за повечето посетители, които коментираха, че за първи път виждат толкова комбайни на едно място. Разбира се, начело на групата бе рекордьора CR9090, който за пореден път стана носител на златен медал.

Фредерико Белото – Бизнес мениджър за Европа, Азия и Африка в New Holland Agriculture сподели: „Винаги се стремим към иновации и към развитие на съвременните технологии. Всеки път, когато участваме на изложение си тръгваме с някаква награда. Може да е за иновации, може да е за най-добър трактор, може да е за трактор на годината – всеки път ние сме признавани като една от най-иновативните компании. Така е и този път на АГРА: един от нашите продукти бе номиниран в категорията за иновации и бе отличен със златен медал: CR9090, поставил световен рекорд по обща ожъната маса от 551,6 тона и чистота на продукцията, при изключително ниски загуби – само 0,1%! С това наградите на New Holland за последните 20 години станаха точно 200. Това е един изключителен юбилей и ние сме радостни от факта, че това се случи на АГРА, след 5 годишно отсъствие на марката от изложението. Разбира се, заслугата е и на нашите партньори от ИНТЕРАГРИ България, които инвестираха много средства и усилия, за да подготвят това впечатляващо представяне“.    

Щандът на New Holland и ИНТЕРАГРИ бе посетен от топ мениджъри на компанията майка, които също бяха впечатлени от представянето. Сред официалните гости бе и Президентът и Изпълнителен директор на CNH – Андреас Клаузер. Заедно с Маркетинг мениджъра за Европа, Лионел Глейру, те разгледаха палатата на INTERAGRI и New Holland и споделиха, че са изключителни доволни от видяното.

В 14 палата и около нея посетителите можеха да се запознаят с много новости от света на Агро техниката. Например новата серия комбайни TC5070 и CX8070 Elevation, чиято световна премиера бе неотдавна. Друга новост бе моделът комбайн CR9070 SmartTrax – вариант на серията CR с гумени вериги, които намаляват уплътняването на почвата с до 57% и по тази причина го правят изключително подходящ за работа при влажни почви и тежки терени. Разбира се, присъстваха и моделите трактори с новата модерна трансмисия AutoCommand: Т6, Т7 и Т8, последният, от които само преди месеци бе спечелил престижната награда „Машина на годината 2014“ в Хановер.    

През цялото време на изложението, домакините от ИНТЕРАГРИ посрещаха топло посетителите на щанда на New Holland с помоща на любезни и усмихнати момичета, предлагащи топли напитки, каталози и консултации, атрактивни оферти или просто викторина с награди, благодарение на специално поканен за целта водещ.

Сред гостите на 14 палата бяха министърът на земеделието и храните г-н Димитър Греков, бизнесменът Георги Гергов, водещи земеделски производители и мениджъри на компании от Агро бизнеса от България и Европа.

Само за 1 година ИНТЕРАГРИ България успя да наложи марката New Holland на българския пазар и показа възможностите ѝ, като работи за представянето ѝ по един нов начин.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->