new holland logo
image image
otvoreni_vrati_fb_event_cover_509x339_pad_478b24840a

Дни на отворените врати в Интерагри през юли

ИНТЕРАГРИ е близо до вас.

Назад

ИНТЕРАГРИ България е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги с изградена мрежа от локации в цялата страна. ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. Компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Rauch, MacDon, Brantner, Kongskilde, Cochet, Provitis, Irrimec и др., с което доказва стремежъ си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти.

 

ИНТЕРАГРИ се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна. Всяка година продажбено-сервизните комплекси  на компанията преминават през сертификационна програма за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND. Тази програма гарантира висок стандарт на всички нива на обслужване в базите на официалния вносител и е гаранция за добре направена инвестиция. Изискванията, за които следи одита, включват набор от стандартизирани работни процеси и правила на организация, задължително оборудване, маркетингови дейности, търговия  и т.н., като гарантират, че обслужването отговаря на критериите на световно ниво.

 

В отговор на клиентските потребности, ежегодно се провеждат професионални и продуктови обучения, както и събития от типа Дни на отворените врати. В изминалите месеци бяха проведени поредица от Майсторски класове за оператори на комбайни New Holland Harvest Master в тренинг центъра на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе, както и Дни на отворените врати в търговско-сервизните комплекси на компанията в градовете Харманли и Пловдив (Граф Игнатиево).

 

Фокусът в продуктовото представяне тази година беше зададен на щанда на ИНТEРАГРИ на БАТА Агро 2022 и включва: първият и единствен 100% трактор на метан в света New Holland T6 Methane Power, обновеният със Stage V Гинес рекордьор зърнокомбайн от най-висок клас New Holland CR, усъвършенстваните модели трактори със Stage V,в това число и тракторите от висок клас на New Holland T7 HD и T8 Genesis с интегрирана интуитивна навигационна система PLM Intelligence. По време на събитията, клиентите имаха възможността да се запознаят с продуктова презентация, както и да обсъдят наживо всяка, интересуваща ги тема от света на технологичните иновации на New Holland.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->