new holland logo
image image
otvoreni_vrati_fb_event_cover_509x339_pad_478b24840a

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЮНИ

Повече добавена стойност за клиентите на New Holland в България от единствения официален вносител за страната.

Назад

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на NEW HOLLAND в страната, както и на редица други премиум марки за прикачен инвентар, като директни сеялки KINZE, прикачна техника за почвообработка и сеитба BEDNAR, висококачествените ремаркета BRANTNER, лозаро-овощарската техника на PROVITIS и др. ИНТЕРАГРИ има добре изградена мрежа от локации в цялата страна. Лидер на пазара, компанията се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в своите продажбено-сервизни комплекси.

 

В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, като отговори максимално на нуждите на своите клиенти, през лятото Интерагри организира поредица от събития „Дни на отворените врати“, проведени в търговско-сервизните комплекси на компанията, както и на партньорски локации.

 

За да бъде максимално полезна и ефективна, програмата на събитията е съобразена изцяло със спецификата и интересите на клиентите от региона. Така, например, поради огромния интерес, в градовете Русе и Стара Загора събитията са проведени в рамките на няколко последователни дни, под формата на майсторски класове за обмен на опит с ключови клиенти по програмата за усъвършенстване на уменията на операторите на комбайни New Hоlland Harvest Master. В базата на Интерагри в гр. Харманли и Граф Игнатиево Дни на отворените врати са фокусирани върху представяне на портфолиото от лозаро-овощарска техника. На фокус ще бъдат 2 усъвършенствани модела трактори на New Holland, това са T4120F Специализиран трактор на годината 2023 и T7HD с PLM Intelligence. Дни на отворените врати в Граф Игнатиево ще се проведе на 7 юни, а в Харманли на 8 юни и е отворено за всеки от регионите, интересуващ се от новостите в света на New Holland.

 

За първи път Дни на отворените врати ще има и в гр. Бяла Слатина, където по покана на Професионалната аграрна гимназия „Никола Йонков Вапцаров“ ще се проведе в наскоро обновения Иновационен център на училището. Поканени са всички земеделци от региона на Северозападна България, както и възпитаници и преподаватели в училището. Темата ще бъде представяне на портфолиото на ИНТЕРАГРИ, с фокус върху иновации и актуални промоции, а идеята е да се осъществи среща-разговор на бизнеса с образованието. В Бяла Слатина ИНТЕРАГРИ ще гостува на 16 юни.

 

За повече информация: 0700 46 666 и фейсбук страницата на ИНТЕРАГРИ

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->