new holland logo
image image
big-3_509x339_pad_478b24840a

TD5.105 е много икономичен при всички операции

Николай Цанов, Ябланица

Назад

 

 

 

 

Обработвам земя в землищата на селата Златна Панега, Батулци и с. Дъбравата, с площ около 1500 дка. Със земеделие се занимавам отдавна, но като семеен бизнес, по-сериозно от 2007 г. В грижите за земята се включва цялото семейство, особено двамата ми сина – Петър и Иван. Отглеждаме зърнени култури – зимен ечемик и обикновена пшеница, и слънчоглед.

 

От една година стопанството ни си има нова придобивка – трактор NEW HOLLAND TD5.105. Много е икономичен при всички  операции и обработки – при оран (дълбока 30 см. разходът му е около 2л. на декар, а при плитка около 1,5 л.), дисковане, култивиране, сеитба, торене и пръскане. С него отглеждаме всичките си култури и правим по 12 км. преход между селата. Трябва да подчертая, че районът е много тежък – не облагодетелстван, планински район с големи наклони и разпокъсани площи. Като почва преобладава кафяво-горската, която е много „тежка” за обработка, но нашият трактор не среща затруднения и работи отлично.

 

В момента имаме намерение за закупим още един трактор по проект. Избрали сме NEW HOLLAND от серията Т6. Надяваме се да бъде одобрен  и да си получим по-скоро машината.

 

Благодаря на ИНТЕРАГРИ България и техните представители за доброто и адекватно обслужване, както и за вниманието и отношението, което имат към своите клиенти!

 

Николай Цанов, Ябланица

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->