new holland logo
image image
new-T7------_509x339_pad_478b24840a

Инженерите от NEW HOLLAND надминаха себе си с новите Т7

• Стилът и мощта намериха своята нова икона • Първите тестове на ексклузивните модели ги изстреляха на чело в техния клас по ред показатели • NEW HOLLAND обещават още по-голяма изненада на предстоящото изложение Агритехника в Хановер – агро светът се готви за невиждана до сега концептуална революция

Назад

 Ако съществуват универсални бойци в земеделието, то това със сигурност са моделите от досегашната серия Т7 на NEW HOLLAND. И ако за някой е останала и капчица съмнение, че това са оптимално най-разгърнатите като възможности машини, то е време тя да се изпари напълно, защото новите Т7 са още по-добри. Според мнозина експерти обновените трактори от серията дори са на прага на свой, отделен клас.

 

История на емблематичната серия

 

Серията Т7000 е представена за първи път на изложението SIMA* 2009. От тогава, на всеки две години NEW HOLLAND усъвършенстват една от най-популярните си серии и представя своите нововъведения на Парижкото изложение. Това превръща Т7 в емблема на съвременното земеделие и предпочитан избор за над … фермери от цял свят.

 

Настоящата година не прави изключение. Премиера на SIMA получи обновената серия Т7. Настанете се удобно, защото промените ще ви смаят … най-високата степен на очистване на вредните емисии в сектора – Tier IVВ final, най-удобните седалки поставяни някога в трактор, премиум лед светлини за нощи светли като ден, Intelli view IV монитор в стандартния пакет, подобрена трансмисия, повишена мощност, а списъка с революционните нововъведения едва започва…

 

Първите модели от легендарната серия се очакват до броени месеци у нас, благодарение на официалния вносител на NEW HOLLAND – фирма ИНТЕРАГРИ България. В навечерието на тяхната премиера направихме подробно проучване и подготвихме серия статии, чрез които да ви запознаем с най-впечатляващите предимства на новите модели.

 

Дизайн на лошо момче, представяне на победител

 

Новият Т7 впечатлява още от пръв поглед. Специално внимание заслужава факта, че серията е едно от особено редките изключения, в които трактор от този клас е специално проектиран и конструиран за Европейския пазар. Това означава технически предимства изцяло съобразени с нуждите на европейските фермери и оптимално представяне на машината в родни условия.

 

Тракторите от новата серия Т7 са с изцяло обновен дизайн. Нов стил за нов почерк в земеделието. Линиите в обновените модели напомнят за един различен свят, света на плавните извивки на луксозните автомобили. Емблематичните фарове на NEW HOLLAND са с подсилен и още по-предизвикателен контур, което допринася за уникалния LED подпис на иконата.

 

Елегантният дизайн на новия Т7 е роден от практичността. На предния капак на машината са разположени дръзки вентилационни отвори, които служат за охлаждане на DOC (Diesel Oxidation Catalyst) филтъра и загатват за мощта и силния характер на обновената серия.

 

Разширени са и сините страничните панели, което подобрява защитата от прах и външни частици, влизащи под капака. Елегантният покрив с отличителен профил може да бъде оборудван с достатъчно работни светлини, които да предложат пълно панорамно осветление, обгръщащо до 360° около машината. Това значително подобрява производителността, когато се наложи работа в тъмните часове от денонощието.

 

Радио антената е вградена, за да не се налага никога повече да се съобразявате при работа в помещения с нисък покрив или в близост до козирки.

 

Функционалност е на първо място в изпълнението на емблематичната серия. Сервизният достъп до всички основни възли на машината е все още бърз и лесен.

 

„Нека бъде светлина“ – безкомпромисна ефективност нощем

 

Дръзкият дизайн на новите T7 се води от принципа, че истинските машини никога не са в покой и всички елементи трябва да са подчинени на тази мобилност. Точно затова Т7 са окомплектовани с толкова много авангардни функции виртуозно вплетени в най-атрактивните форми на съвременния промишлен дизайн.

 

Понякога цифрите казват всичко. Новият Т7 може да бъде оборудван с до 16 работни осветителни тела на кабината. Шест са интегрирани в предната и задната част на покрива, като тези във външните ъгли са проектирани да се приплъзват по широка дъга, което осигурява истинско 360°-во покритие на светлината. Монтирани по-ниско на рамката на кабината са и допълнителните светлини, изпълнени с вече неотменния широк ъгъл на корекция.

 

Всичко това говори само за едно – пет пъти по-добра осветеност от преди или цели 31 000 lm. Впечатляващ резултат достижим само с умелото използване на LED технология. Не е за подценяване и факта, че LED осветлението консумира по-малко енергия, а самите крушки имат значително по-дълъг живот. Осветлението при транспорт е поверено на два безупречни компактни прожектора.

 

Без съмнение осветлението на новите Т7 е съизмеримо с произведение на изкуството, а негова водеща емблема е „хищният“ поглед на големите предни фарове. Точният избор, ако желаете да се откроите от тълпата със своята революционна машина.

 

Царски комфорт за истинския господар на полето – оператора

 

Кожените и текстилни седалки в новите Т7 са не просто най-стилните, но и най-удобните, които може да намерите в съвременните трактори. Богатият избор пред оператора продължава с три изключителни технологии на комфорта – Auto Comfort™, Dynamic Comfort™ или Comfort.

 

Седалките Auto Comfort ™ предлагат истински царски комфорт на сядане с автоматична настройка за теглото, активно окачване и активна вентилация. Операторът може да разчита и на оптимално погасяване на вибрациите и извличане на влагата за намаляване на умората и удобство при дългите часове работа. Auto Comfort ™ се предлагат както в изцяло кожен вариант, така и с ексклузивен дизайн за лимитираната серия Blue Power модели на новите Т7.

 

Dynamic Comfort™ и Comfort седалките предлагат различни възможности за тапицерия и дизайн. Но и двата модела разполагат с иновативна плъзгаща се горна част на облегалката, в областта на главата, която осигурява допълнителна опора, при почивка, без да натоварва горната част на гърба или да възпрепятства видимостта на оператора.

 

 Удобството на пасажерските седалки също не е пренебрегнато. Те са изпълняват с комфортни широки възглавници. В случаите, в които машината е заявена с Auto Comfort ™ или Dynamic Comfort™ операторска седалка, пасажерската е изцяло кожена.

 

 

*SIMA е едно от най-престижните международни земеделски изложения със 145 години история. По традиция то се провежда в Париж. Последното издание е посетено от близо 240 хил. души от 142 страни. (вкл. Германия, САЩ, Япония, Русия и Холандия). В рамките на SIMA взимат участие близо 1800 изложители, като на всяко издание сред най-отличителните и посещавани щандове е този на New Holland Agriculture (Бел.р.)

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->