new holland logo
image image
 банер web (2)_509x339_pad_478b24840a

30% отстъпка за оригинални резервни части и консумативи за трактори New Holland от ИНТЕРАГРИ

Погрижете се за вашия трактор изодно и навреме, той ще ви се отплати на полето!

Назад

Следвайки нуждите на своите клиенти, официалният вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ България предлага изгодна оферта за подготовка на тракторите, така че да са във форма за есенните обработки. От 3 август до 12 ноември оригиналните резервни части за трактори New Holland са с 30% отстъпка.

 

Отстъпката важи при 100% авансово плащане и минимална стойност на поръчката 1000 лв без ДДС, след отстъпка. Доставките започват от 1 октомври 2021 г. Сега е моментът да запишете час за сервизен преглед и да се погрижите за формата на вашия трактор, така че той да бъде в пълна изправност и да даде най-доброто от себе си на полето през следващия сезон. Някои основни проверки на машината често се подценяват или се извършват в последния момент, без да се отделя достатъчно внимание на рисковете и щетите, които могат да възникнат. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

 

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор New Holland.   

 

Вижте повече информация за кампанията на сайта на ИНТЕРАГРИ.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->