InterAgri AD image image

Удължена гаранция Service Plus


Удължената гаранция на New Holland Service Plus е услуга с добавена стойност, която осигурява дългосрочна сигурност и спокойствие за всеки клиент. Услугата е съобразена с индивидуалните нужди на нашите клиенти, закупили трактори и комбайни New Holland. Със Service Plus клиентът може да надгради гаранцията си от стандартна 1 година до общо 5 години или до определени мото часове, в зависимост от конкретната машина и индивидуалните си предпочитания.

Service Plus осигурява различни нива и периоди на покритие на основни и скъпо струващи компоненти. Това гарантира на клиентите ниски експлоатационни разходи, сигурност и спокойствие.

Инвестицията в съвременна високопроизводителна техника трябва да се оценява не само по първоначалната инвестиция, а и по експлоатационните разходи за период от минимум 5 години. Service Plus осигурява на клиента необходимото спокойствие, че по време на експлоатационния период няма да има големи непредвидени разходи за ремонти. Обслужването на машината в оторизиран сервиз също гарантира и по-висока остатъчна стойност на машината при продажба.

За допълнителна информация, моля, обърнете се към Отдел "Сервиз и резервни части" 

Очакваме ви на тел. 0700 46 666

Изпрати запитване
`
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->