image image
big_509x339_pad_478b24840a

Заповядайте на БАТА Агро, Сектор 15

Бъдещето вече е тук. Най-големите изненади и атрактивни предложения на БАТА Агро, единствено от ИНТЕРАГРИ България. На сектор 15 ви очакват световни премиери от NEW HOLLAND, най-доброто от лидерите KINZE и Gregoire-Besson и една голяма изненада.

Назад

 

ИНТЕРАГРИ България представя бъдещето на земеделската техника и обслужване. Единственият официален вносител на NEW HOLLAND у нас отново ще демонстрира безспорната си лидерска позиция с предпремиерното представяне на още една емблематична серия. В световен мащаб новите трактори NEW HOLLAND Т5 ще се предлагат чак в края на тази година. Интерагри обаче ще ги представи ексклузивно на своите клиенти още тази есен, на БАТА Агро.

 

 

Новите модели Т5 отговарят на Tier 4B стандарта за вредни емисии и включат множество нови функции за подобряване на комфорта, ефективността и производителността. Те са разработени, за да отговорят на динамично променящите се нужди на земеделските производители с по-малки по обем стопанства и животновъдите. Със своите параметри и функционалност серията е идеално решение за смесено фермерство и всички, които се нуждаят от по-пъргав трактор в средния мощностен сегмент. Сред основните преимущества на новите Т5 са:

 

• До 24% по-голям резерв на въртящ момент с новите двигтели Tier 4B

• Най-добрият в своя клас преден мост с активно окачване Terraglide™

• Усилена 3-точкова навесна система с повишена товароподемност

• Нов Heavy Duty преден мост позволяващ използването на гуми до 28“

 

 

На сектор 15 ще ви посрещне най-доброто от богатата гама трактори и прибираща техника на NEW HOLLAND, високопрецизните редови сеялки KINZE, ненадминатата почвообработваща техника Gregoire-Besson и надеждните италиански пръскачки AgroJet.

 

 

Елате, за да видите изцяло новата серия трактори Т7. Истински бойци с оптимизирано съотношение тегло-мощност в диапазона от 140 до 300 к.с., с повишена товароподемност до 10 463 кг., за моделите от Т7.230 до Т7.270 и внушителните 11 058 кг. за Heavy Duty моделите – Т7.290 и Т7.315. Всичко това и още много екстри и разширени функции в луксозната опаковка на изцяло нов, дързък дизайн, придружен от царски комфорт за работа на полето, какъвто не сте виждали…

 

 

Изберете сега своя нов трактор или комбайн и спечелете много допълнителни бонуси, валидни единствено на БАТА Агро.

 

 

 

Заповядайте на сектор 15. Вижте световните премиери и се възползвайте от  най-добрите цени и условия, предлагани единствено от официалния вносител Интерагри България.

 

 

Очакват ви много изненади!

ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
image