image image
big_509x339_pad_478b24840a

Бъдещето вече е тук – нови модели и специални промоции

Елате и се уверете сами! БАТА Агро, Стара Загора Сектор 17, от 08 до 12 Март

Назад

 

 

ИНТЕРАГРИ България представя бъдещето на земеделската техника и обслужване. Елате и вижте най-дългоочакваните премиери на NEW HOLLAND у нас. Вземете своя нов трактор сега и спечелете до 3 години безплатен сервиз и резервни части на половин цена от уникалната за пазара кампания на единствения официален вносител! 

 

 

Заповядайте при нас от 8 – 12 март, за да видите най-доброто от богатата гама трактори и прибираща техника на NEW HOLLAND, високопрецизните редови сеялки KINZE, ненадминатата почвообработваща техника Gregoire-Besson и надеждните италиански пръскачки AgroJet.

 

 

Изберете сега вашия нов трактор и спечелете много бонуси от новата съвместна промоционална кампания на NEW HOLLAND и ИНТЕРАГРИ България. Искате практичен TD5, маневрен и високопроизводителен Т5 или Т6, модерният боец Т7 или големият многофункционален Т8 … Не се колебайте повече, а се възползвате от:

 

–        Специална промоционална цена;

 

–        Ниска годишна лихва от 0.95% до 3 години;

 

–        Уникално финансиране до 5 години;

 

–        Безплатна доставка;

 

–        Безплатен сервиз и резервни части на половин цена.*

 

Елате, за да видите първи дебюта на българска земя на изцяло новата серия трактори Т7. Истински бойци с оптимизирано съотношение тегло-мощност в диапазона от 140 до 300 к.с., с повишена товароподемност до 10 463 кг., за моделите от Т7.230 до Т7.270 и внушителните 11 058 кг. за Heavy Duty моделите – Т7.290 и Т7.315. Всичко това и още много екстри и разширени функции в луксозната опаковка на изцяло нов, дързък дизайн, придружен от царски комфорт за работа на полето, какъвто не сте виждали…

 

 

На такива трактори подхожда единствено висок добив и ненадминати по своята производителност комбайни. Затова се подгответе, особено, ако не сте виждали Гинес рекордьор до сега, защото единствено ИНТЕРАГРИ България ви дава възможността да направите една истинска легенда част от вашето стопанство… Запознайте се с най-мощният и най-високопроизводителен комбайн, световният рекордьор – CR 10.90.

 

 

800 тона за 8 часа – едва ли има какво да се добави към постижението му, освен, че сме горди, че благодарение на партньорството ни с NEW HOLLAND ще можем да го видим в действие на българските полета още тази година!

 

 

Ако все още не сте избрали правилната сеялка за предстоящата кампания, не пропускайте да посетите щанда на ИНТЕРАГРИ. От 8-ми до 12-ти март, на сектор 17, ще имате възможността не само да видите сеялките KINZE, но и да се уверите сами в ненадмината им прецизност. Само за изложението, у нас ще пристигне специална тестова машина, която симулира настройките задавани при сеитба (работна скорост, норма и т.н.) и отчита в реално време прецизността на патентования изсяващия апарат.

 

 

Заповядайте, за да се видим и да ви покажем и най-доброто от лидерите в почвообработващата техника Gregoire Besson, синоним на здравина и качество повече от 120 години. Отделете си време и за високопроизводителните италиански пръскачки Agro Jet.

 

Очакваме ви, заедно с още много изненади! http://www.interagri.bg/ тел.: 0700 46 666

 

*Детайли по условията на промоционалната програма можете да получите от  вашия регионален търговец или на тел.: 0 700 46 666

 

Програмата е валидна за налични трактори NEW HOLLAND до изчерпване на промоционалните количества

ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
image